Top bedrijf goede spullen. Bij het afhalen is het personeel altijd supervriendelijk en behulpzaam. En bij bezorgen. Zorgt de chauffeur altijd dat de spullen op een veilige plek achterblijven. Bij afwezigheid van de ontvanger
Door een collega ben ik doorverwezen naar de website. Hier heb ik eerst een proefmonster besteld, die werd al snel geleverd. Toen heb ik met de configurato de raamdorpel geselecteerd. De offerte was er direct. Daarn heb ik deze besteld. Byitengewoon snelle afhandeling! En een zeer goed prijs.
Prima geregeld word goed geantwoord op mails goed communicatie
Goed bedrijf met vlotte prijzen en duidelijk overzicht.
Overzichtelijk website makkelijk te bestellen, Snelle levering mooie product.
Bedankt voor de goeie service Heel fijn om bij jullie te mogen bestellen En ook mooie kwaliteit spullen (raamdorpels)
Na telefonisch contact, met tips hoe ik moet meten, de bestelling geplaatst en na ongeveer vijf weken geleverd. Het product was makkelijk te bevestigen. Het scheelt veel werkuren.
via een omweg ben ik bij jullie terecht gekomen omdat de raamdorpels die ik nodig had alleen bij jullie te bestellen waren. Proces liep voorspoedig.
Vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan. Keurig afgeleverd. Mooie spullen.
Netjes geholpen en netjes afgeleverd door de chauffeur!
Ik woon aan een dijk waar moeilijk een vrachtwagen kan komen. De chauffeur die de raamdorpels kwam leveren heeft deze netjes op het erf neergelegd met bescherming ertussen echt topservice. De natuurstenen dorpels voldoen geheel aan mijn verwachtingen en de maatvoering zijn exact de opgegeven maten en snel geleverd. Een tevreden blije klant.
Bestellingen worden altijd keurig geleverd en heb nooit geen klachten
vlot geleverd
Goede ervaringen producten netjes gemerkt scheelt hoop uitzoeken denkt mee en staan je snel te woord blijf hier bestellen
Nette levering en volgens afspraak. De producten zijn netjes en degelijk.
meerdere keren wat besteld
perfecte en snelle levering
Mooie producten
Om de juiste dorpels te bestellen heb ik twee dorpels besteld om zeker te zijn of ik wel de goede ga bestellen. Dit was heel snel geleverd en ga na mijn vakantie over tot de echte bestelling. Echt goed dat zoiets kan. Ik weet niet of de bezorging ook afgesproken kan worden vwb de dag want dit was even een dingetje bij de levering van de twee dorpels.
Na telefonisch contact alles geregeld.
Raamdorpel.nl reageert vlot en correct, en levert vlot en correct.
Vriendelijk te woord gestaan, goede uitleg en ook fijn dat je monsters krijgt. Snel geleverd en materiaal is prachtig en super.
komt op tijd aan
ik bestel al jaren bij raamdorpel.nl. nooit problemen, goed en makkelijk contact, en simpel en overduidelijk te bestellen via de website.
Netjes op tijd geleverd en goede matriaalen
Raambrug 9
5531AG Bladel
Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel verlijmt sinds 2002 losse raamdorpelstenen tot elementen. Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert. Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is.