Bestellen ging makkelijk. Ik heb eerst even gebeld voor advies. Materialen besteld en een aantal weken later geleverd. Kortom prima site en goede service Groet, Steve
Goede levering volgens afspraak.
Bij toeval op deze site gestuit maar wat een vondst! Makkelijk te navigeren en te bestellen. Eerst een offerte en dan de mogelijkheid om te bestellen. Geen aanbetaling nodig! Na 3/4 weken kwamen de dorpels, prachtig gemaakt en wat een gemak om ze te plaatsen. Het ziet er fantastisch uit.
Ik bestel er al vaker raamdorpels, De prijs is goed, het zijn mooie delen en het word snel gemaakt/geleverd. Het is wel jammer dat de transportkosten aanzienlijk zijn, hierdoor is het als ik 1 dorpel nodig heb goedkoper om het lokaal te laten maken ipv bestellen. Ook is het onhandig dat je offerte's moet aanvragen en niet meteen de prijs ziet en dat jullie niet met persoonlijke kortingen werken
Makkelijke tool om de raamdorpels te bestellen. En super snelle levering!
Bedrijf komt direct met een goeie oplossing als er wat mis gegaan is, producten worden direct omgeruild en je wordt met raad en daad bijgestaan. Allemaal dikke prima.
Na de bestelde goederen ontvangen te hebben niet tevreden over een deel van het geleverde product. Na telefonisch overleg tot een zeer goede oplossing gekomen en nu naar alle tevredenheid de goederen ontvangen zoals wij zelf voor ogen hadden. Top opgelost!
product is goed en werd geleverd volgens de gemaakte afspraken. Ook bij een nalevering is er snel gehandeld.
Online gemakkelijk te bestellen, snelle leveren. Product ziet er mooi uit
Kwalitatieve producten die snel geleverd kunnen worden. Vragen worden snel beantwoord.
Gemakkelijk online in te vullen en aanvullende wensen via de mail snel beantwoordt en doorgevoerd. Ik had geen haast maar raamdorpel was erg snel geleverd. Weer een tevreden klant!!
Het gemak dient de mens met prefab raamdorpels.
Na regelmatig contact over kleur en afmetingen Snel geleverd tegen een nette prijs tegenover een natuursteenhandel die 3 x de prijs vroeg
Makkelijker website om te bestellen
Raamdorpels netjes afgeleverd Product ziet er prima uit
We hebben snel en duidelijk mogelijkheden over product gekregen. Goede service ,vriendelijk telefonisch contact. Bezorging goed en snel. Mooi product tegen goede prijs kwaliteit.
Zo simpel en op tijd!
Even wennen dat je online moet volgen hoe je bestelling verloopt. Veder is het goed geregeld Ook bij vragen netjes beantwoord
Leveringen op tijd en correct
alles verliep prima
Ik had monsters besteld en deze werden snel verzonden. Blij met de ontvangst en dit maakte de keuze makkelijk!! Bedankt Raamdorpel!!
Het product is prima, maar de levertijd was ruim 6 weken sn hier stond van tevoren niks over aangegeven. En je hoort ook niks tot 2 dagen voor de levering
bestellingen worden prima verwerkt en de levering is niet erg lang.
Raamdorpels voor 10 2^1kapwoningen besteld Eerder al eens voor 52 appartementen. Superfijn bedrijf, goed geregeld. Bieden bovendien oplossingen op maat indien nodig, zoals witte raamdorpelstenen terwijl leverancier daarvan failliet ging.
Wij zijn heel blij met raamdorpel.nl omdat wij nog wat vragen vooraf hadden en goed geholpen zijn met duidelijke en eerlijke antwoorden. De levering was ook goed en snel geregeld. Gewoon een topbedrijf. zeker een aanrader voor als je raamdorpels zoekt!
Raambrug 9
5531AG Bladel
Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel verlijmt sinds 2002 losse raamdorpelstenen tot elementen. Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert. Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is.