Heldere website en duidelijk overzicht van bestellingen in accountgegevens. Minpunt: ik had een opmerking geplaatst bij een bestelling waar niet op is gereageerd.
Plaatsen van de dorpels was binnen 1 dag klaar ( 16 stuks) en het zag er goed en strak uit .
“Overzichtelijke website en vlotte afhandeling Het bestellen gaat probleemloos. De site helpt goed bij het bepalen van de juiste maat, en na het invullen van de gegevens is de bestelling zo geplaatst. De raamdorpels worden snel en netjes afgeleverd.”
ik bestel regelmatig raamdorpels. ook kleinere aantallen. dit gaat altijd prima en zonder gedoe.
Al vele jaren doen wij zaken met Raamdorpel.nl De kwaliteit, de betrouwbaarheid en echte service liggen daar onmiskenbaar aan ten grondslag. Tegenwoordig gebruiken we naast de traditionele raamdorpelstenen ook steeds vaker natuursteen raamdorpels. Daarbij is de kwaliteit i.c.m. een scherpe prijs echt een grote + Tel daarbij het gemak van bestellen op en het resultaat is 5 sterren.
makkelijk online order en bestellen leveren correct
Fijn bedrijf met een zeer gemakkelijk bestel-offerte systeem
Zeer goede communicatie en komen afspraken na, snelle levering mooie prijs Arjan Ruitenbeek R&B Bouw en Timmerwerken B.V.
Het proces is dik in orde
Wij doen al jaren zaken met ze. ze doen wat ze zeggen,en zeggen wat ze doen.
Het bestellen is eenvoudig en de materialen worden geleverd zoals aangegeven op de orderbevestiging. Helemaal fantastisch.
De website is erg handig om de benodigde maat te bepalen. Makkelijk concept, maten invullen, bestelling plaatsen en raamdorpel wordt snel geleverd.
Duidelijke offerte en levertijden, komen afspraken na
Nette kevering.
nette prijs kwaliteit en levering
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Service en ondersteuning goed. Bezorgen door chauffeur goed. Levertijden goed.
Ik ben zeer tevreden over het aanbod op de site en de levertijd van de dorpels. Producten zijn kwalitatief uitstekend.
Komen afspraken goed na, raamdorpels zien er top uit.
De raamdorpel is netjes afgewerkt en precies zoals verwacht. Levering was snel en alles was goed verpakt. Zeker een aanrader!
duidelijke site, snelle offerte en goede communicatie
Snel
Bestelling gemakkelijk plaatsen, procedure helder en volgens afspraak geleverd.
Fijn bedrijf, met mooie producten. Vrolijke chauffeur om 5.45 smorgens.
Wij zijn al een tijd zee tevreden over Raamdorpel.nl.
Makkelijk te bestellen na een keuze in de dorpels. Geleverd volgens aangegeven week. Geen beschadigingen.
Raambrug 9
5531AG Bladel
Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel verlijmt sinds 2002 losse raamdorpelstenen tot elementen. Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert. Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is.