Zeer prettig en deskundig.
Ze nemen de tijd voor patient
Worden altijd vriendelijk behandeld
Gelukkig een hele goede begeleiding, Zorgen worden besproken en de gehele behandeling wordt goed doorgenomen.
1e keer: ontsteking: advies voor gesprek vervolg behandeling. (2wk later) 2e keer: spoed, klachten verergerd, kon gelukkig eerder terecht, maar moest eerst antibiotica slikken voordat er behandeld kon worden. (Weer uitsel 1wk). Antibiotica was helpend! Waarom niet 1e keer al, want advies was sowieso kies trekken en dat zou bij 2e behandeling gebeuren. Maar dat zou dan niet gekund hebben omdat ontsteking eerst rustig moest zijn. Dus dat zou weer wachttijd en extra consult zijn. Dit is niet efficiënt en klantvriendelijk, extra kosten. Bij 1e keer werd er nog een aanpassing gedaan van een vorige behandeling waar ik al n keer voor terug was gekomen, vulling moest steeds even bijgeslepen worden, omdat de klachten bleven. Schetst mijn verbazing dat ik hiervoor moest betalen. Mijn inziens hoort dit als afwerking van de gevulde kies. Jammer.
goed voorgelicht over de behandeling, goed bekend gemaakt met de verdovingstechniek
goede, vakbekwame en vriendelijke ervaring. De mondhygieniste was helaas ziek. Dus die behandeling kon niet, maar er is goed meegedacht voor een oplossding. Als niet-Limburger is de bejegening aan de receptie wel een minder goede ervaring. Iets vriendelijker en aangesproken worden in het Nederlands zou een verbetering zijn. Maar ik kom tenslotte voor de tandarts, dus dat is belangrijker.
Altijd vakkundig.
Goede morgen, Bij binnenkomst een beetje onvriendelijk , geen goedemorgen of iets anders, dat zijn wij in de bijna 60 jaar dat wij bij tandarts Erens zijn niet gewend , is vaak een kleine moeite.
Duidelijke uitleg ivm kosten. Vriendelijk.
Kom bang binnen stellen je gerust. Er gaat rust van ze uit en dat is prettig.
Al een aantal keren meegemaakt. Mensen staan aan de balie , maar worden niet gezien of opgemerkt Mensen lopen gewoon weer weg ,zonder dat ze geholpen zijn. Waarom zit er niet iemand continu aan de balie.
Gewoon goed behandeld. Netjes, snel en correct
heel positief, prettige tandarts, dit was de 2e behandeling die ik bij hem heb ondergaan, super tevreden!
Afspraak op tijd en snel vakundig geholpen.
Bij mondhygiëniste gaf ik aan dat ik de behandeling meestal niet als prettig ervaar. Hier hield zij rekening mee en vroeg regelmatig hoe de behandeling beviel. Ging prima. Daarna de uitleg over een verdere behandeling. Goede uitleg. En vervolgens snel een vervolgafspraak kunnen maken.
Naar de tandarts gaan is meestsl niet de meest leuke bezigheid. Ik voel me toch op mijn gemak, omdat alles heel rustig wordt uitgelegd en gedaan.
perfect uit gevoerd zeer deskundig uit gevoerd inde boven kaak dit is een pluim waard en heel vriendelijk TOP
Die ene zin zegt alles toch?
Mijn tandarts en de assistente zijn hele mensen waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Daarbij geeft de tandarts goed en duidelijk advies zonder een behandeling op te dringen.
Sehr freundlich und profesionell geholfen
Netjes in twee stappen een Cerec kroon geplaatst. Werd goed uitgelegd en goed uitgevoerd.