Een hele vriendelijke tandarts, legt precies uit wat hij gaat doen.Is wel zo fijn.
Helemaal gerust gesteld en helemaal niets gevoelt tijdens de behandeling.
Hoge mate van professionaliteit en expertise
De behandeling en uitleg was goed
Ik was snel aan de beurt. Alles wat er gedaan werd , werd goed uitgelegd.
Labai šaunus,mielas kolektyvas,obdakyaras-nuostabus!!
Ze zijn zeer vriendelijk. Vertellen rustig en duidelijk wat er gaat gebeuren en nemen zi mijn angst weg.
top
Goed geholpen. Ga met plezier
De tijd en aandacht van het team voor elke patiënt/cliënt spreekt mij enorm aan!
geen beschrijving
Een arts die met je meedenkt om gebitproblemen te minimaliseren.
Tevreden patient
Mijn probleem is goed uitgelegd en advies wat ik er zal aan kan doen
Je wordt goed en deskundig behandeld, geen lange wachttijd!
Jan Geraads is een fijne tandarts
Ik kom al deccenialang bij deze praktijk. Altijd meedenkend en goed uitvoerend. Innovatieve praktijk die het niet schuwt om 'out of the box' te denken qua oplossingen op het gebied van tandheelkunde.
Altijd keurig behandeld.
Egenlijk niets aan toe te voegen.
ondanks heel veel angst goed geholpen bedankt