Was een kies afgebroken op donderdagavond. Belde de dag erna op en ik kon gelijk 's middags komen voir reparatie. De vrouwelijke tandarts heeft snel en vakkundig een nieuwe kies opgebouwd. Ben erg blij dat dit nog vóór mijn vakantie kon worden geregeld.
had een stukje gerepareerd aan mijn tand erg mooi gedaan.
Ik word altijd prima geholpen en er wordt ook goed meegedacht met behandeling / vergoeding
Het enige nadeel van een tandarts- c.q. mondhygiëniste-bezoek is de rekening die je achteraf ontvangt. Dat doet wel pijn. Maar daar kan de tandarts of mondhygiëniste weinig aan doen. helaas. Bij deze wens ik de hele staf van Dooper Tandartsen hele fijne kerstdagen en een zeer gelukkig en vooral gezond 2026 !!!!!! Tot volgende jaar.
Zoals mijn ervaringen tot nu toe zeer ppsitief maar de tandarts zou aanwezig moeten zijn wanneer een arts in opleiding of assistente een behandeling afwerkt.
2 jaar geleden ivergestapt naar deze tandartsenpraktijk. Ik kan altijd snel terecht. Vervolgafspraak was dit keer op een andere locatie maar is dat is helemaal prima.
Worden altijd keurig geholpen. Altijd een fijn advies. Worden bijna altijd geholpen op het afgesproken tijdstip.
Nette praktijk, prima behandeling.
Ik was mijn hele leven bij een en de zelfde tandarts. Deze is heel groot geworden en had bepaalde doelen voor zich zelf. Helaas is dat dan voor mensen zoals ik een nadeel en zag hem zelf niet meer zo vaak. Toen kwam het punt dat er een overname was en toen was het voor mij een hel daar. Je bent namelijk geen mens meer daar het is alleen nog maar een productie bedrijf wat geld wilt binnen harken. Door goeie contacten hier bij de Dooper terecht gekomen en erg tevreden over hoe hun zijn en werken. Persoonlijk, luisterend en meelevend in het feit dat ik bang ben voor sommige ingrepen en het vertrouwen kwijt ben geraakt door de voorgaande ervaringen. Ik hoop dat hier alles voor langere tijd zo blijft en de mensen blijven die er zijn, niet steeds veranderd en een andere tandarts krijgt. Heel aangenaam en modern ingericht en erg persoonlijk hier in deze praktijk. Heel goed en belangrijk hoe hun het doen.
Mijn ervaring is super! Vriendelijke tandarts en goede hulp!
prima behandeld
De totale sfeer (receptie wachtruimte en behandelkamer ) gaf mij een prettige indruk .
Bij Carmen, de mondhygieniste, geweest. Vriendelijk en heel professioneel. Super goed behandeld.
Altijd onprettig, altijd nuttig
Prima!
Kies weer opgebouwd.
Tandarts was echt voorzichtig en vertelde alles wat hij ging doen .
Mondhygieniste is orima, heeft goed overzicht, en zorgt dat dingen niet vererferen. Tandarts verzorgt m'n gebit al 30 jaar goed.
Dat ik ook geen papieren rekening van het Bureau waar jullie zaken met doen. Als ik mijn vraag bij dat bureau neer leg word mijn vraag meschien binnen 5 werkdagen beantwoord. Normaal betaal k mijn rekeningen per omgaande. Nu moet ik maar afwachten wanneer ik de rekening krijg, als ik deze al krijg. Wij hebben besloten dat we de facturen die wij via dat bureau krijgen niet meer betalen zonder een gespecialiseerde rekening van Dooper tandartsen. Op het laatst van de in te vullen antwoorden vraagd U wie de behandeling heeft volbracht. Dat kan ik niet beantwoorden omdat ik geen rekening heb waar de naam van de behandelend Arts in staat.
Sinds ik overgestapt ben naar een andere tandarts, ben ik uitermate tevreden
Met Paul Erens heb ik een goed contact, heeft aandacht voor zowel de mens als ook zijn gebid. Heel tevreden met mijn plaatje wat perfect past en ik kan er royaal mee in een appel bijten. Top!
Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpen