Ik moest 3x terugkomen om tot het juiste behandelplan over te gaan. Nu 1 vulling vervangen is mijn probleem opgelost.
Sinds dit jaar kom ik bij Dooper Tandartsen en ben onder behandeling van Kris. Ik vind de praktijk in Blerick modern en je ziet dat de hygiëne hoog in het vaandel staat. Kris is uiterst behulpzaam, geeft de mogelijke behandelingen aan en tijdens de behandeling legt ze alles uit wat ze gaat doen. Dit geldt overigens ook voor de mondhygiëniste. Er is een goede vriendelijke samenwerking tussen tandarts en assistente.
Heel netjes geholpen. Ook bij de nacontroles. Als er wat was en ik belde kon ik meestal zelfde dag terecht.
Prettig
Al jaren kom ik er, als klein kind en nu met mijn kinderen, Hebben overal wel een oplossing voor.
Ik ben weer prima behandeld, ben ik erg blij mee, ben heel tevreden
Mijn vorige tandarts is gestopt met de praktijk. Zodoende ben ik bij Dooper terecht gekomen. Een mooie en grotere praktijk dan ik gewend was. Ontvangst en begeleiding zijn ook beter .
Zie hierboven
Zoals altijd prima geholpen door Freek
Plaatsen kroon zonder problemen! Vind het wel jammer dat ik steeds een andere mondhygieniste heb. Deze keer vond ik deze minder.
Leuke en vriendelijke Tandartsen en medewerkers...één woord top.
De tandartsenpraktijk Dooper is fantastisch! Fijne lieve kundige, begripvolle mensen die met je mee denken!
Op oudere leeftijd zijn de halfjaarlijkse afspraken essentieel voor het zolang mogelijk in conditie van het gebit.
Altijd netjes en vriendelijk behandeld, en altijd even een praatje tussendoor.
Behandelingen bij Patricia zijn altijd naar wens. Heldere uitleg en toelichting. Zeer aangename 30-45 min, zeker ook qua contact.
Goed behandeld doorm zeer jonge dame.
Er wordt zeer goed geluisterd naar je klacht en denken goed met je mee!!! Proffesioneel behandelingen en uitstekend personeel.
Na eenvoudig een afspraak maken werd ik perfect geïnformeerd over de behandeling. De behandeling werd keurig en pijnloos uitgevoerd. Gewoon heel goed en zeker aan te bevelen.
netjes geholpen
Kundige tandartsen
Geen betere tandarts
Zowel door tandarts als mondhygieniste zeer goed behandeld.
Geweldig Geholpen en mijn pijnklachten zijn verholpen!
Behandeling was duidelijk en goed Jammer Dat ik 2 x moest wachten 20 Minuten en 25 minuten