Ga nu zonder angst naar de tandarts, wat vroeger wel eens anders was elders. Wordt gerustgesteld en duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren.
altijd correct geholpen
zeer goed kwaliteit en service
Bij Dooper doet iedereen echt zijn best om je gebit zo goed mogelijk te maken of te houden. Vaste tandartsen, wat de resultaten ook ten goede komt en moderne apparatuur en technieken. Echt een aanrader voor wie nog een vriendelijke en goede tandarts zoekt!
Goede deskundigheid en bij klachten gelijk geholpen
Kom al ruim 30 jaar bij tandarts dooper, altijd zeer tevreden, Joop heeft me toendertijd van mijn angst afgeholpen en ben altijd terug blijven komen. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam!
Goed geholpen. Geen klachten en heel vriendelijk. Vriendelijke groet T. Geurts-Petrusma
Zeer kundig personeel, vriendelijke benadering. Heel prettig dat e.e.a wordt uitgelegd aan kinderen en volwassenen. Dit werkt geruststellend.
Vriendelijk, netjes en duidelijk
Goede service en ze nemen de tijd voor je
Prettig en deskundig behandekd, precies zoals het hoort..top
Nooit ergens anders geweest altijd tevreden.
Zoals reeds vele jaren, word ik zeer vakkundig geholpen, om problemen met mijn tanden en tegenwoordig, helaas, ook met mijn prothese, op te lossen.
Betrouwbaar, kundig en altijd vriendelijk personeel
Zeer prettig
Ik kom hier graag vanaf de eerste keer vertrouwd en persoonlijk
Ik ben altijd heel angstig geweest voor de tandarts 1 van mijn zoontjes ook! Wij zijn hier terecht gekomen en zijn meer als tevreden wij zijn niet meer angstig en komen naar elke afspraak zonder veel angst en zenuwen! Ze zijn erg vriendelijk geduldig en stellen je gerust als er wat is Gewoon een super fijne tandartspraktijk en zou ook iedereen hun aanraden! Ook heel geduldig en leuk met kinderen wat voor mij ook erg belangrijk is.
Een gecompliceerde wortelkanaalbehandeling die vakkundig werd uitgevoerd met zeer duidelijke uitleg en er werd tijd genomen om me gerust te stellen, het was een plezierig contact.
Goed service en behandeling .
Ik was altijd heel bang voor de tandarts. Sinds 25 jaar kom ik bij Dooper en dankzij hun benadering, geduld, uitleg en vriendelijkheid ben ik helemaal niet meer bang. Ze hebben mijn vertrouwen. Ik ben hen hier heel dankbaar voor.
Ze vertelde wat ze ging doen en dat vond ik wel fijn
Ik ben heel tevreden, ben altijd bang geweest voor de tandarts en dat is de laatste 2 jaar veel minder geworden, omdat ze daar rekening mee hebben gehouden. Heb vertrouwen in de tandarts gekregen. Je krijgt altijd dezelfde tandarts die je behandeld en dat vind ik heel fijn en de rust voel je daar.
Altijd vriendelijk ontvangen. Goede voorlichting. Informeren of dat alles goed verloopt.
Correct, rustig, deskundig