Duidelijke uitleg en vriendelijke benadering.
Ik zie er altijd heel erg tegenop om naar de tandarts te gaan. Zie het als een noodzakelijk kwaad. Ben blij dat ik bij deze tandarts ben, want hij is erg vriendelijk en verteld wat hij gaar doen.
Correct ,vriendelijk,kundig
Al het personeel is vriendelijk, beleefd en deskundig !!
Prettig behandeld
Zorgvuldige controle en advies. Twee weken later uitstekende behandeling.
Niet fijn als mijn vaste tandarts en mondhygiëniste zonder te vragen worden vervangen
als er iets is kun je altijd bellen. en je wordt vriendelijk behandeld,en ontvangen.super ben erg tevreden.
Er wordt ook geluisterd naar je verhaal.
Klantvriendelijke en deskundige behandeling.
Vriendelijk ,eerlijk en altijd in voor een praatje of een grap Dit maakt het tandarts bezoek wat prettiger Zelf kom ik altijd bij Andreas en Elvira . Ben heel tevreden !!!
Zie bovenstaand
Ik kom hier al mijn hele leven en word altijd vriendelijk en deskundig behandeld. Als je een voorkeur voor een zorgverlener hebt kun je dit aangeven, maar ik heb met iedereen goede ervaringen.
Ik ervaar de behandelingen als kundig, zowel tandarts, mondhygiënist, en het ortho stuk. Ik vind het fijn dat ik altijd vriendelijk wordt geholpen en er veel ruimte is voor iets extra's, bij bijvoorbeeld pijn.
Goede kennis en behandeling,vriendelijke service. Sinds er een paar tandartsen niet meer zijn is de stemming verbeterd :)
Positief en vriendelijke medewerkers. Was er met mijn dochter van vier, het zou fijn zijn als de tandarts iets meer vertelde wat hij aan doen was, op moment dat hij naar gebit kijkt van mijn dochter. Dat is vooral dat het kind weet wat er gebeurt en wat hij doet.
Zorg op maat, met mijn grote bek af en toe vol slechte tanden heb ik veel aan zorg op afspraak. Tandarts luisterd en past de zorg professioneel aan, ook wanneer ik me als een kleinkind aanstel. Dat waardeer ik,
Ik voelde me veilig door de Corona maatregelen die de praktijk hanteert
altijd tevreden
Goede ervaringen, alleen erg prijzig
Goed overleg, meedenkend, belangstellend tijdens de behandeling! Allemaal vriendelijke mensen!
Gewoon Prima!!!!!!