Vooral de rust en rekening houdend met mijn grootste angst "de tandarts" is mij de behandeling bij Dooper tandartsen prima bevallen.
3 Keer de praktijk bezocht ivm een nieuwe frameprothese en 1 extractie. 3 Keer een andere tandarts aan mijn stoel. Niet fijn. Mijn eigen tandarts was wegens ziekte niet aanwezig, helaas. Onderling was niet gecommuniceerd. De een wist niet wat de vorige met mij besproken had en dat tot 2 keer toe. Het schort duidelijk aan onderlinge communicatie. Ik moet voordat er een extractie plaatsvind Antibiotica gebruiken. Er werd voor de behandeling niet bij mij nagevraagd of ik de Anitibiotica genomen had. Normaal gesproken als ik door mijn eigen tandarts, Johan Dooper, behandeld was had ik een 10 gegeven.
Deze keer een nieuwe tandarts en mondhygiëniste, beiden als zeer aangenaam ervaren.
Al jaren zeer tevreden over behandelingen en praktijk.
Was prettig geweest als ik van te voren geweten had wie de controle zou uitvoeren. Ik had een afspraak met Joop Dooper, kregen wel een email, hierin werd niet vermeld wie de controle zou doen.
Persoonlijke benadering, maatwerk
Deskundigheid
Proffecioneel
Ik ben zeer tevreden met alles wat er gedaan is, heb mijn glimlach weer terug :D
Ik heb in het verleden te kennen gegeven dat de mondhygiëniste rustiger haar werk moest doen. Dit in verband dat ik na afloop enkele uren er na hoofdpijn heb dit heb ik meermalen, s doorgegeven. Bij de laatste behandeling weer doorgegeven met als opmerking als het de volgende keer weer zo is het voor mij niet meer hoeft. Echter na de laatste behandeling heb ik hier van geen klachten meer gehad. Zie dit niet als kritiek AUB ik ben verder heel tevreden over jullie praktijk. Vriendelijke artsen en een mooie praktijk. M.v.g. Marc Severijns
Altijd zeer goed behandeld.
Heel tevreden
Zeer vriendelijk personeel en zeer kundige behandelaars.
Wordt altijd goed geholpen , klantvriendelijk. En als er iets is wordt er Goed meegedacht
goed geholpen goede uitleg
Normaal gesproken heb ik tandarts Dooper en ook weleens Heijnen. Nu had ik voor het eerst Gehre en ik vond de communicatie tussen tandarts en assistent iets wat onvriendelijk.
T.a.v mijn prothese heb ik in december eerst een 10 minuten gesprek. Dit wacht ik eerst af omdat het me nog niet geheel duidelijk is wat de vervolg behandelingen inhouden en of het de juiste keuze is. Maar ik heb vertrouwen.
afspraak correct behandeling correct receptie correct, ook voor vervolgafspraken
alles dik in orde
Ondanks de corona voorschriften ben ik netjes behandeld. Het is iets lastiger om iemand te verstaan met de mondkapjes als je slechthorend bent, je kunt geen liplezen. Maar het is helemaal goed gegaan!
zowel elke behandeling als het tijd nemen om mijn dochter over haar angsten heen te helpen. De positieve benaderings wijze. En altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij willen voor geen goud met een andere praktijk ruilen. Wat Joop en zijn team vroeger bij mij heeft gedaan, waardoor ik nooit bang ben geweest voor de tandarts. Heeft Ruben en zijn team bij mijn oudste dochter kunnen bereiken. Terwijl zij bij de tandarts in het begin onder een stoel kroop en zich niet liet behandelen.
Was wel draaglijk
Kom er al vanaf Joop Dooper begonnen is . Gewoon super