Mijn zoontje moest een gaatje vullen en ze gingen er heel goed, duidelijk en lief mee om. Hij heeft zijn kies laten vullen zonder verdoving met de goede hulp super top gedaan.
ben zeer tevreden met de praktijk van tandarts Dooper.
Fijn geholpen
Zeer deskundig en goed
Heel menselijk geen product
geen aanbevelingen
Fijne tandarts, nooit problemen mee gehad, zeer behulpzaam
Persoonlijk nog geen negatieve ervaringen met de tandarts, wordt altijd goed behandeld
Ik ben door tandarts Ruben zeer goed behandeld . Hij is empatisch en geduldig . En kundig.
Ik woon al meer dan 15 jaar in de regio Nijmegen maar heb er nog geen moment aan gedacht om naar een tandarts in de buurt te gaan!
Ik ben al vanaf het begin bij Tandarts Dooper klant dus dat laat wel zien dat ik tevreden ben.
Ben tevreden met mijn tandarts
Fijne praktijk, vriendelijk personeel zowel de tandartsen als de assistentes. Vrijwel altijd netjes op tijd aan de beurt.
Ik kan mij geen betere en fijnere tandarts voorstellen dan Andraes. Samen met Linda een fantastische team. Ik was altijd erg angstig voor de tandarts maar sinds ik bij Andreas kom ben ik een stuk relaxter. Hij toont begrip en begrijpt mij . Dat maakt hem echt speciaal. ;)
Ik ben tevreden
Secuur, rustig en adequaat
Weinig pijn gevoeld, vriendelijk behandeld en alles is me duidelijk uitgelegd. Wel moest er naderhand een paar keer opnieuw contact worden gemaakt voordat ik een verwijsbrief voor een specialist gemaild kreeg.
Kwaliteit en patiëntvriendelijheid zijn goed
Men wordt altijd in onderling overleg vakkundig en vriendelijk behandeld
Denken mee met klant
Kan alleen maar lof uitspreken voor de wijze waarop ikzelf als patient wordt behandeld. Weet allen niet meer of de tandarts welke mij de laatste keer behandelde Ruben Dooper was.