Jong doch ervaren team. Zeer betrokken in hun werk
alles in orde
Volledig aan mijn verwachting voldaan, afspraken klopten perfect.
Alle werd duidelijk uitgelegd. Er werd genoeg tijd voor genomen.
ik word elke keer prima en vakkundig behandeld.
Een praktijk waar je altijd vriendelijk en goed geholpen word
Het was deze keer weer zeer complex. Er waren andere factoren die eerst door de specialisten in het ziekenhuis nader bekeken moesten worden. Nadat dit duidelijk was kon er verder gezocht worden naar het tand probleem. Dit is vakkundig verholpen. Het heeft wel wat behandeling geduurd voordat het onderliggend euvel verholpen was. Ik ben helemaal geen held bij de tandarts, maar wordt er telkens wel goed op mijn gemak gesteld, zodat mijn angst naar de achtergrond gaat
Ik kon snel heel snel terecht bij be tandarts. Dit was niet mijn vaste tandarts. Dus kennismaking met nieuwe. Controle verliep prima.
Zeer tevreden over mondhygieniste patricia en heb nu een nieuwe tandarts freek mulder hier kan ik nog weinig over zeggen maar zal zeker net zo goed als joop dooper zijn.
Goe de uitleg over toestand gebit en wat er verbeterd kan worden
Ik kom hier al sinds jaren, mijn ervaring is altijd positief geweest. Andreas is de Mozart van de tandheelkunde. De assistentes zijn vriendelijk en de dame achter de balie herkent inmiddels zelfs mijn stem aan de telefoon nog voordat ik mijn naam doorgeef! Al met al een geweldig team, hats off to all of you!
Bij Ruben heb ik altijd een fijn gevoel. Er wordt aandachtig naar mijn angst voor de tandarts geluisterd, en op een goede manier voor de beste behandeling gekozen.
Prima kwaliteit
Was goed
goede ervaring
Prima ervaring
Word goed behandeld
De mondhygieniste dit uitstekend haar best, waardoor de half jaarlijkse controle voor Ruben snel gedaan was.
Mijn ervaring is meer dan 10
Deskundig
Nvt
Enigste opmerking is dat ik soms niet lekker in de behandelstoel lig. De stoel ondersteund niet volledig. Of dat aan mijn lengte ligt?
Tijdens de covid19 periode evengoed geholpen. Desinfectie spullen staan klaar, personeel die direct contact hebben dragen keurig een mondmasker. De geleverde kwaliteit lijkt me ook heel goed te zijn. Met al heel tevreden over de praktijk. De laatste persoon die mij heeft geholpen is een vrouwelijke mondhygiëniste, maar niet Elvira. Haar naam begon dacht ik met een G en staat bij de laatste vraag er niet bij (denk ik).