Na een kort telefoontje met Ruben Dooper werd op zeer korte termijn een afspraak gemaakt om een kapot gebeten kroon te vervangen. De totale behandeling was pijnloos en zeer tevreden stellend. Dank hiervoor Ruben.
ZE ZIJN GOED GEHOLPEN
Zowel tandtechnisch als communicatief een geweldige tandarts!
Gewoon zoals ik het graag zie
Ik vind heel vriendelijk en goede tandarts
goed luisterend oor
Super ervaring zoals altijd, ik kan deze praktijk alleen maar aanraden !
Ik word daar altijd goed geholpen, prettige omgeving, alles gaat volgens afspraak. Kundige en vriendelijk personeel
In eerste instantie was ik niet tevreden over een geplaatste kroon, maar nu achteraf heel tevreden met de oplossing van mijn klacht.
Wij blijven zeker vanuit tegelen naar Blerick komen...
Ben zeer tevreden met behandelingen, kundigheid, en eindresultaat.!
Aangenaam gebouw. Vriendelijk personeel. Goede tandartsen en mondhygiënisten.
Tevreden
Zeker diegene die mij de wortel kanaal behandeling heeft gegeven. Verder tevreden.
Fijne praktijk met kundig personeel
Verscheidene behandelingen mogelijk, ieder heeft zijn eigen specialiteit. Mooie ruimte met ruime parkeergelegenheid
keurige nette benadering
Prettige en vriendelijke behandeling.
Geweldig gezellig en professioneel team.
Goed, vriendelijk vakbekwaam
De behandeling van mijn dochter, een klein gaatje vullen, ging prima. Er wordt goed uitleg gegeven, ik vond het alleen vrij gehaast gaan. Mijn dochter is slechthorend, en dat maakt communicatie nog lastiger. Ondanks de uitleg, wist ze na afloop niet te vertellen wat er nu gedaan was. Ik ga de volgende keer om meer tijd vragen, zodat er meer tijd is om vooraf uit te leggen wat er gaat gebeuren.
Zelf was in een van de eerste patiënten van Joop Dooper en nog steeds ga ik - inmiddels samen met mijn gezin ontzettend graag naar de tandartsen praktijk. De zorg voor de patiënt staat altijd voorop en alles wordt altijd duidelijk uitgelegd.
ik ben zeer te vrede hoe het nu allemaal verloop en ik hoop dat het snel op het oude situatie komt