Behandeling verliep anders dan gedacht maar er is voldoende tijd genomen en flexibiliteit getoond om de behandeling aan de nieuwe situatie aan te passen.
mijn ervaring was goed
Heb goede tanden, de tandarts weet dat en behandelt me ook zo, erg prettig.
Iedereen is behulpzaam en ervaren en altijd heel vriendelijk
2 achtereenvolgende afspraken (tandarts daarna mondhygiëniste) gehad. De afspraken begonnen stipt op tijd en sloten naadloos op elkaar aan. De service was uitmuntend door een vriendelijk deskundig team
goed geholpen en vriendelijke afhandeling
Werd goed ontvangen , en ben zeer tevreden met het plaatsen van de Cerec ! Vriendelijke tandarts en assistente Bedankt!
Alleen erg vervelend dat de rekening van februari pas in november bij mij terecht kwam terwijl de rekeningen van augustus al lang betaald waren. Zo dacht ik in oktober dat ik nog budget vanuit de zorgverzekering had, terwijl dit niet zo was. Dan is 150 euro vrij veel aan onverwachte kosten. Gelieve dit een volgende keer sneller te declareren en niet 3kwart jaar later pas.
Vanaf mijn eerste bezoek een prettige klik.
Heb geheel nieuw gebit gekregen. Zit vanaf het eerste moment als gegoten.
Bij mij een wortelkanaalbehandeling uitstekend behandeld.
Van het begin tot nu. Heb ik geen slechte ervaringen mee gemaakt. Alleen maar goede ervaringen & alle tandarts medewerkers zijn ook allemaal aardig. En ik kreeg ook aanbod om mijn facings boventanden opnieuw te laten doen & daar ben ik helemaal happy mee.
Ontvangst heel vriendelijk. Mondhygiëniste heel vakkundig en vriendelijk. Tandarts heel deskundig en vriendelijk.
alles zeer goed en zeer tevreden
Mijn eerste inplantaat plaatsen. En door voor mij een nieuwe tandarts alles goed verlopen.
Heb de ervaring dat mijn gebit met de nodige zorg wordt beoordeeld en bekeken. In uw laatste vraag wordt de naam van de laatste behandelaar gevraagd . Dit is de mondhygieniste met nr. 12059025.
Alleen zou ik graag een tussen balans in kunnen zien wat er door mij gebruikt is wat betreft mijn tandarts verzekering. Dan kan je de laatste maanden van het jaar nog een beslissing nemen of dat je iets extra kan laten doen zoals een mond verzorging enz
Vriendelijke en snelle bediening. Grondige aanpak.
Op ALLE facetten een uitstekende tandartspraktijk
Kies trekken. Zat goed vast. Even doorzetten dus en de wond dichtnaaien. Kwartiertje werk.
Ben tevreden
alles ging prima.
Prettig
Zowel tandartsen, preventieassistent en assistentes zijn altijd even aardig en leggen alles goed uit. Kundige en aardige professials! Voor mijn kindjes is het altijd leuk om naar de tandarts te gaan. Fijn dat dat zo kan.