Mijn eerste bezoek was tevredenstellend. Geen bedenkingen over het vervolg.....
Bij de behandeling wordt alles van te voren zeer duidelijk uitgelegd
Prima behandelingen
Ben altijd wel angstig geweest voor de tandarts. Bij jullie is dat een stuk minder. Dat zegt genoeg.
ik ben eerst bij de mondhygienst gezien, dan bij de tandarts. Beide waren zeer goed, professioneel, efficient en vriendlijk. Echt goed.
goed ervaring.
Altijd goed geholpen.Vooral Andreas!!
Mijn dochters zijn goed geholpen door een zeer vriendelijke tandarts en mondhygiënist/assistent
Voldoet aan alle verwachtingen
Al meer dan 30 jaar klant hier.. zegt genoeg dacht ik ;)
deskundig advies en behandeling
Begroeting mag vriendelijker zo ook aan de telefoon.
Zoals gezegd tot nu toe geen negatieve ervaring.
hebben me prima geholpen
Volgens verwachting
snel aan de beurt. Leuk om van de tandarts een compliment te krijgen. Snel weer buiten
Ik kom al vanaf kind bij Tandartsenpraktijk Dooper en ik ben nooit weggegaan. Zelfs nu ik al 4 jaar verder weg woon. Uitstekende, vakkundige tandartsen en assistenten, welke je heel netjes behandelen!!
Super, ga zo door.
Mijn ervaring is super goed! Kundige tandartsen en ze stellen je echt gerust de tandarts naar ook de mondhygiëniste!
Zeer positief
Super ontvangen en nog beter geholpen en behandeld .
Fijne praktijk met respect voor de patiënt !!!
Ik kon altijd vrij snel terecht, en alles word duidelijk uitgelegd.
top ga zo door