Tijd en ruimte voor uitleg van de behandeling. Kundig vakmanschap tijdens de behandeling. Geen angst meer om naar de tandarts te gaan.
Keurig en netjes geholpen!
Ben prima en vakkundig behandeld. Uitstekend advies voor implantaat en brug.
Controles verlopen prima. Bij vragen wordt je duidelijk te woord gestaan.
Altijd als je belt wordt je goed te woord gestaan en wordt er met je meegedacht. Een oplossing is dan snel gevonden.. de tandarts en zijn team zijn kundig.. Ik zou niks slechts kunnen bedenken al zou ik t willen... En dat was bij onze vorige tandarts wel anders.
goede ervaring
persoonlijke en betrokken arts en assistentes
Tandtechnisch correct behandeld en geadviseerd
prima behandeling zoals het hoort.
Een tandarts die meedenkt, ook financieel.
Ik ben op een prettige en correcte manier behandeld.
De tandarts keek wat ik al gehad had dit jaar en gaf aan dat ik 150 moest bijbetalen; dat bleek uiteindelijk ruim 223,00 te zijn En ik kreeg onvoldoende toelichting waarom het duurder was
Ik wordt op tijd doormiddel van een sms op de hoogte gebracht van een afspraak die staat. En de behandeling vind op tijd en volgens afspraak plaats
Geen aanvulling
Deskundig en zeer klantvriendelijk personeel. Ik zou bijna willen stellen het is een genot om naar deze tandartspraktijk te gaan. Nou ook weer niet zo overdrijven. Maar het is in ieder geval heel prettig om bij deze tandartspraktijk patiënt te zijn.
Ik ben goed en op tijd behandeld, er werd netjes uitgelegd wat ze gingen doen en als ik vragen had tussendoor, werden die ook naar behoren beantwoord en uitgelegd
alles prima
Het is bovenvermeld reeds samengevat, Tandarts Freek Mulder heeft uitstekend werk geleverd met de plaatsing van de laatste Cerec. Dit geeft enorm vertrouwen.
Goed gedaan!
Zeer kundig, vriendelijk, fijne sfeer en al heel lang hetzelfde leuke team!
Onze jarenlange steunpilaar, tandarts Dooper sr, moest helaas een stapje terug doen. Zijn vervangers zijn echter stuk voor stuk even aardig en kundig. Ook zij houden rekening met de persoonlijke situatie en proberen je op je gemak te stellen. Dit geldt ook voor de mondhygiëniste waar ik mee te maken heb en zeker ook voor de assistentes.
Ik weet de naam niet meer zeker wie mij de laatste keer geholpen heeft.
Ik kom hier al ruim 30 jaar en zou nergens anders geholpen willen worden. Altijd de nieuwste technieken.