Wordt met veel respect behandeld en afspraken worden prima nagekomen
Ze zijn altijd heel rustig en vertellen je altijd wat ze gaan doen . Als je zelf ergens mee zit , horen ze je gewoon aan en doen er iets mee
laats een gouden kroon laten zetten goed advies en prima afwerking vriendelijk personeel en leuk in de omgang met kinderen
Mijn mening hierin is dat ik goed ben vakkundig ben geholpen. Ik zou deze tandartsen aan iedereen aanbevelen.
Al jaren naar volle tevredenheid onder behandeling bij vader en zoon Dooper
Goed en vriendelijk geholpen, zoals altijd
Ik kom al ruim 20 jaar bij deze tandarts vanwege complexe problematiek. Het zoveel mogelijk behouden van mijn eigen gebit wordt enorm gestimuleerd en soms leidt dit tot onverwachte en creatieve behandelmethoden. Super! Ik rij er graag ruim anderhalf uur voor.
altijd een prima sfeer,zeer gemoedelijk.
Het is een fijne omgeving met het juiste nette correcte personeel, hierdoor is elke behandeling een beleving.
mijn ervaring is, dat ik altijd maar hoef te bellen en altijd een vriendelijke assistente aan de lijn krijg, niks is teveel. Ik kan er niks negatiefs over zeggen!!!!! Ook nu hoe er met corona wordt omgegaan, alle lof.
Ik ben alleen niet zo te spreken over de rekening die ik achter af krijg. Ik heb een aanvullende tand arts verzekering bij het VGZ afgesloten en toch krijg ik een rekening???
Ging nooit graag naar de tandarts 1 van me kinderen ook niet hij was heel bang zodoende in de nacht een keer moeten bellen omdat hij pijn had,niemand wilde helpen ma de dooper wel konde meteen komen en wonder boven wonder zei me zoontje mama wil bij deze tandarts! dus zijn meteen overgestapt en hij durft weer naar de tandarts te gaan! Ook ik ga nu op me gemaakt er heen zo ook me andere 2 kinderen! Ze zijn heel aardig leuk geduldig en stellen je erg gerust! Gewoon een top tandarts zou hun ook bij iedereen aan raden!
Geen aanmerkingen
Bij sommige tandartsen vind ik de behandeling soms een tikje aan de ruwe/pijnlijke kant. Dat zou wat patiënt-vriendelijker kunnen, vind ik persoonlijk. Maar over het algemeen is het een nette praktijk met aardige behandelaars/tandarsten en baliemedewerksters.
Jarenlange goede behandelingen, antwoorden op vragen, bij plotselinge klachten geen lange wachttijden
Ik ben zeer tevreden erover
Zeer tevreden over mondhygieniste en tandarts. Prettig!
Goed op mijn gemak gesteld, goed naar me geluisterd en heel goed rekening met me gehouden en dat vanaf het allereerste mailtje wat ik gestuurd had. Alle medewerkers waren even vriendelijk en geduldig met me. Een heel groot compliment
Ik ben een angstpatient, was al jaren niet bij een tandarts geweest. Zo zag mijn gebit, wat er nog van over was, er ook uit. Ruben Dooper en zijn team namen alle tijd voor mij, oordeelden niet en er werd naar mijn wens geluisterd. Al mijn resterende tanden laten trekken en een passend gebit gekregen. De behandeling was relatief pijnloos, niet gehaast en toch heel snel. De tandarts en zijn team zijn heel empathisch, zorgzaam en behoedzaam. Ruben Dooper heeft gouden handen. Mijn angst voor de tandarts is dankzij hem en het team verdwenen. Had ik hem maar eerder in mijn leven gevonden. Een dikke 10 met een pluim voor deze tandarts en team,
Deskundig, klantvriendelijk, klantgericht, behulpzaam.
Mijn eerste ervaring was goed ,
Vakbekwame mensen en niet zo commercieel als de meeste tandartsen.
Goede service en goede en duidelijke behandeling
Kindvriendelijke tandarts. Professionele club.
Ik kom al jaren in deze praktijk en heb nog nooit klachten gehad. Ook niet nu met de overstap van tandarts Dooper naar Freek Mulder.