mijn ervaring is prima en tevreden. maar met mijn protheses heb ik moeilijkheden maar ik weet zeker dat dat ook opgelost gaat worden.
Zag er erg tegenop, maar alles bij elkaar viel het erg mee. Heel prettig vond ik dat ze me bij elke handeling vertelde wat ze gingen doen.
Zie hierboven, kom elke 3 maanden op consult. Ik kan het niet apart invullen maar ik weet tevoren niet welke tandarts mij behandeld; ik heb Ruben Dooper ingevuld omdat ik dacht dat hij het de laatste keer; heeft zich niet aan mij voorgesteld, dit is het enige minpuntje
Alles was in een prettige sfeer en professionele aanpak!
Je wordt met respect behandeld, en daarbij ook erg goed en bijna pijnloos geholpen
Reeds vele jaren worden we hier vriendelijk en deskundig geholpen.
bij een spoedgeval word je zeer snel en goed geholpen
Vriendelijk, netjes en duidelijk.
Prettig en adequaat.
Ze hebben me goed geholpen en ook goed geluisterd naar me of alles goed was of niet goed voelde. Ik ben tevreden.
Goed en snel behandeld. Heel vriendelijke bejegening. Resultaat is ook mooi. Enigste punt waar ik minder blij mee ben is de behandelstoel. Voor mij past deze niet omdat ik niet erg lang ben. Mijn nek wordt niet op de juiste manier ondersteund waardoor ik hoofdpijn krijg als ik onder behandeling ben.
ik werd prima behandeld alleen ik heb moeite met de behandelstoel heel veel last van de rug
Fikse ingreep maar Adreas en Nina deden het Fantastisch!
Altijd deskundige. vriendelijke. behulpzame aandacht. Ik ben heel erg tevreden.
Ik kom altijd met veel plezier naar de praktijk. Hier werken aardige en kundige mensen en ze laten je altijd op je gemak voelen.
Kroon in 1 dag erop, top.
De Tandarts was prima , de sfeer was goed , gesprek vooraf met de tandarts over wat hij allemaal gaat doen is prettig . De ervaring met de mondhygiëniste was iets minder , vreemd genoeg was daar de plaats waar het pijn deed . Het idee dat die meer kwaad doen aan je tanden blijft hierbij meespelen , maar waarschijnlijk is dat enkel mijn idee .
Al sinds ca. 35 jaar bij Dooper. Altijd uitstekend behandeld.
Ben zo blij dat ik overgestapt ben naar Dooper. Heb nog nooit zo.n fijne tandartskliniek gehad. Dik tevreden.
Nvt
Ik kwam voor een controle en een (kleine) reparatie aan een afgebroken stukje kies. Kreeg als eerste advies om er een kroon op te zetten. De assistente attendeerde ook nog op mijn voortand die ooit afgebroken is en toen perfect gelijmd door de 'oude' Dooper. Of daar nog iets mee moest. Zou ook nog langs de preventiemevrouw moeten terwijl ik telefonisch al had aangegeven dat ik dat niet doe. Al met al kreeg ik nogal de indruk dat er iets 'verkocht' moest worden. Jammer, ik voelde me ook niet gehoord omdat ik alleen maar mijn kies gerepareerd wilde hebben zoals ik van mijn vorige tandarts gewend was. Ik voelde me niet begrepen en heb ook geen vervolgafspraak gemaakt.
Goede uitleg, behandeld volgens plan. alles lijkt goed te zijn gegaan.
Vriendelijk personeel. Hartelijk, menselijk, begrijpend.