Zowel het advies en de mogelijkheid om een afspraak te maken als het (probleem)consult zelf zijn naar tevredenheid geweest.
Zeer professioneel en vriendelijk.
Zie boven, niets aan toe te voegen.
Goed.
Goede behandeling Duidelijke uitleg Netjes
Er is een elegante kliniek
Behandeling altijd patiënt vriendelijk, goeie voorlichting en preventie. Uitleg persoonlijk en duidelijk.
Prima behandeld en vriendelijk
Vlotte en vriendelijke behandeling
Fantastisch
Vriendelijk en zorgvuldig
Prima.
Ik kom al jaren bij haar en ze heeft me tóch zover gekregen dat mijn tandvlees nu in orde is.
Vriendelijke uitleg bij de behandelingen die ze gaan doen Echt heel kundig personeel!
snel en accuraat
Snel behandeld ook na een een tand was afgebroken op zaterdag en snel de prothese was aangepast.
G
Alles zoals het behoort te gaan
Professioneel en deskundig. En vriendelijk..het geeft een veilig en vertrouwd gevoel om bij Freek in de stoel te liggen.
Zeer goed geholpen door vriendelijke medewerkers.
Wordt telkens vriendelijk en geruststellend en vooral deskundig behandeld.
Behandeling was heel goed, en de uitleg was perfect ben zeer tevreden.
Ben een echte angsthaas en zeer nerveus als ik weer op controle moet. Maar ze blijven altijd heél geduldig en leggen heel rustig uit wat er gaat gebeuren wat toch weer vertrouwen geeft dat alles wel weer goed komt.
Goed en duidelijke uitleg en behandelin
Ik kom al van kleins af aan bij jullie & nog steeds. Ik voel mij bij jullie op mijn gemaak & iedeeen is ook heel vriendelijk & aardig. Je kan met iedereen wel even een praten maken, als je moet wachten in de stoel & als ik vragen heb kan ik die gewoon stellen. Dat vind ik gewoon fijn. Ik ga met plezier(beetje zenuwen) naar jullie toe & met een grote glimlach naar buiten. Verder zijn jullie allemaal super aardige Tandartsen/Assistentes/balie medewerkers!!!