Onduidelijkheidover 2 posten in de factuur duidelijk en logisch uitgelegd door de assistente en door de tandarts zelf.
Netjes uitgelegd wat er ging gebeuren en er aan de hand was. Taakverdeling tussen tandarts en assistente goed uitgelegd. Uitvoering was prima
Dhr. Dooper, is een kundig man die weet wat hij doet. Samen met zijn team zorgen zij voor een prettige behandeling. De sfeer is erg goed. Zelfs de kinderen vinden het een feestje om naar de tandarts te gaan. Chapeau!
Professioneel, correct en to the point
Hele Goede Praktijk
Mijn zoon en ik zijn altijd heel tevreden over Andreas !! Altijd vriendelijk, spontaan en denkt met je mee ! Ook over Elvira ben ik heel tevreden ! Ook de mensen aan de balie / telefoon zijn netjes en vriendelijk, net als de tandartsassistentes ,dus alleen maar lof ! Het enige verbeterpuntje : Wat geen overbodige luxe zou zijn is een spoel/wasbakje voor patient in ruimte van de mondhygieniste, beetje vreemd dat dat er niet is ….
Ben zeer goed behandeld .zeer vriendelijk personeel
Fijne behandeling en fijn personeel
Ik zit hier al jaren en ik vind het een zeer goede tandarts. Echter hebben ze er de laatste 1-2jaar een handje van dat je tussen de afspraken (reinigen) (controle) 30-60minuten plannen. Je zit dus tussen de behandeling dik 30-60minuten in de wachtkamer. Dit wekt soms wel vragen vanuit mijn baas, aangezien ik ongeveer op 15-30minuten van de tandartspraktijk werk.
Goede uitleg en goed geholpen
Kundig, goede uitleg, meelevend en meedenkend. En als er een noodzaak is staan ze dezelfde dag nog voor je klaar.
Tandarts is perfect voor mij. na lange tijd niet geweest te zijn me toch maar weer aangemeld om alles in orde te krijgen. Een erg rustige benadering door de leukste tandarts ontvangen waardoor ik weer helemaal gerust gesteld ben en gemotiveerd om het bij te houden.
Via Dooper senior binnengekomen en ook zijn opvolging werkt perfect.
Vriendelijke, snelle oplossingen, geen klachten
Prettig contact, geen lange wachttijd, deskundige behandeling
Verzorgde praktijk fijn personeel
Mooi nette praktijk. Niet heel groot. Belangrijkste is dat ze erg kundig zijn en met de tijd meegaan. Vooral met onze erfelijke aandoening is het fijn dat tandartsen weten wat ze doen
nvt
Ik kom al vanaf kleins af aan bij deze tandarts praktijk. En iedereen is stuk voor stuk heel vriendelijke. Ik heb in het begin altijd eerst Joop (tandarts) zelf gehad een fijne man is het & sinds 2 jaar heb ik Freek Mulder als mijn (tandarts) daar voel ik mij wel op mijn gemak & kan ik ook fijn mee praten. En als mondhygiënist ben ik bij Carmen ook een fijne meid, waar je ook een praatje mee kan maken. Ik ga altijd met een goed,blij & goed gevoel terug naar huis.
Vriendelijk en goed geholpen
Toen deze tandarts nog in het oude pand zat, had ik steeds dezelfde tandarts. Sinds ze in het nieuwe pand zitten telkens weer een nieuwe tandarts. Ik ga hier niet meer heen
Kundig en vriendelijk..
Freek is een prima tandarts
Geen aandacht, onpersoonlijk en erg uitgelopen in tijd
uit eerdere ervaringen met tandartsen in Ierland ben ik erg bang om bij de tandarts te zijn, maar door dooper als ik een goede ervaring heb