altijd goed advies m.b.t. verzorging en behandeling
Snel geholpen en begrip voor de situatie dat ik mijn afspraak nog moest veranderen wegens werk.
Op zich een prima tandarts, ik ben er van jongs af aan geweest. Maar helaas is me al meermaals opgevallen dat ze meer declareren bij je zorgverzekeraar dan er werkelijk is verbruikt. En dat gaat niet om 'maar' 5 minuten. De eerste klacht is zeer slecht afgehandeld, de tweede loopt nog. Ik ben er wel klaar mee en ga op zoek naar een tandarts die je niet bezeikt.
Een bezoek aan de tandarts hoeft dus niet met buikpijn gepaard te gaan. Alles wordt vooraf uitgelegd en constateringen worden gedeeld met de patiënt. Ik ben er blij mee.
Vie ik prettig en er wordt interesse getoond in waar mijn behoefte ligt.
Ik ben erg zenuwachtig bij de tandarts en alle mensen die bij doopers werken stellen me op mijn gemak, al mijn vragen worden goed beantwoord en ik voel me op mijn gemak tijdens de behandeling
Duidelijk communicatie, meedenken. (Geen uitleg over gebit verzorging want ik was de week ervoor al bij de mondhygiëniste geweest - met uitleg)
correct, netjes, vriendelijk, zoals het hoort
Freek Mulder is een prima tandarts die ik geheel vertrouw en bovendien een aardig en vriendelijk mens.
Naar volle tevredenheid verlopen.
Goed.
Je wordt er heel goed geholpen!
Klein gaatje moeten herstellen. Ongelofelijk zonder ook maar enige pijn te voelen was dit binnen enkele minuten gedaan. Uiteraard zonder verdoving.
mocht met klachten snel terecht bij niet mijn eigen tandarts Heeft snel urgent probleem verholpen en alternatieven voor definitieve oplossing aangedragen met voor- en nadelen
Zowel door de mondhygiëniste als door de tandarts en assistenten ben ik professioneel en vriendelijk behandeld
Zeer vriendelijk medewerkers
Angst voor de tandarts had ik altijd al maar door een zeldzame ziekte, is dat alleen maar erger geworden. Bij iedere halfjaarlijkse tandarts-controle hopen dat er niets hoeft te gebeuren, helaas moest dat nu wel. Dus eerst bloedprikken ivm mijn ziekte en na toestemming van de hematoloog volgde de tandartsbehandeling. Tandarts Ruben Dooper nam zich alle tijd en praatte me op een geruststellende manier door de behandeling heen. Alleen maar lof voor de manier waarop hij met zijn patiënten omgaat. Een stukje angst is weggenomen, dankjewel daarvoor!
Snel. Nooit lang wachten en goeie service
Altijd goed geholpen
Zeer vriendelijk en vakkundig
Herinnering op tijd. Snel ingepland. In het algemeen goed geholpen.
Ik ben altijd bang en nerveus, maar ze stellen me gerust en gaan relaxed hun werk doen.
Aardige personeel bij tandartspraktijk. Goed advies gekregen