Ik heb goede tanden waar zelden wat mee is dus hoef ik maar 1 keer per jaar op controle en wel elk half jaar even tandsteen verwijderen. Om de twee jaar foto's maken. Deze keer ook, reiniging door Jill, buitengewoon pijnloos zodat ik mijn man over heb kunnen halen ook eens de tanden te laten reinigen. Ik ben mee verhuisd met tandarts Jan Gereads. Hij bevalt super, als ik een gaatje moet vullen of iets gaat het altijd rustig, met uitleg, Persoonlijk en pijnloos. Ik laat me nooit verdoven. Het is een top tandarts
Tandarts Geraeds is altijd vriendelijk en is voorzichtig maar snel en grondig. De assistente (waarvan ik moet bekennen dat ik de naam niet weet) is eveneens goed in haar werk.
Ik voel me serieus genomen en contact met de heer jonge dooper is zeer aangenaam en deskundig , voelt als vertrouwen sfeer en schept ontspannen moment bij bezoek ,,,
zeer professioneel en erg prettige sfeer. Met aandacht en zorg behandeld.
Lange wachttijd. Langere irritatie van de mondhygiënist dan dat ik gewend ben.
het afspraak maken, de behandeling en tijdstip bepaling vindt ik prima.
Personeel en benadeling prima, locatie (vinkenhofstraat) laat te wensen over. Wachtruimte niet 'cosy'. Behandelruimte klein in vergelijk met groenveld. Wasbak in behandelruimte maakt de hele tijd herrie. Moet dringend ontstopt worden. Het gebouw geeft mij de indruk van een tijdelijke locatie die met een paar wandjes is ingedeeld.
Technisch 100% en prima omgang met de patiënten.
Ondanks mijn angst voor de tandarts, ga ik elk half jaar op controle en helaas moet ik ook wel eens terug voor een behandeling. Deze tandarts heeft alle geduld en straalt veel rust uit en legt alles uit. Hierdoor voel ik me, ondanks mijn angst, toch op mijn gemak en kan ik de behandeling ondergaan. Zeer dankbaar voor het engelengeduld.
Ik zou over 3 maanden graag nog eens mijn mening willen geven, omdat ik dan meer kan zeggen.
Ik ben rondom tevreden, omdat het voor mee pas de tweede keer was bij Dooper Tandartsen B.V.
Zeer netjes en klantvriendelijk.
Prima geholpen. Vriendelijke tandarts.
Duidelijk uitleg wat er moet gebeuren
De eerste keer in deze praktijk. Alles is goed verlopen. Vriendelijk personeel. Kom hier graag terug
Mijn eerste kennismaking met Freek. Ik kan maar een ding zeggen, net als Dooper Sr en Jr ben je een topper. Mijn tanden zien er geweldig uit door de brug die geplaatst is. Ook de rest van de voortanden zijn prachtig bijgewerkt. Het is ietsje duurder dan ik zelf had berekend. Maar goed. Blij met jullie. ❤️ Thankx. Trouwens de assistentes zijn ook toppers.
Bin sehr zufrieden Dernächste Termin kommt noch.
Prima niks mis mee
Wanneer ik bel word ik meteen te woord gestaan en wordt er een afspraak gepland. Wanneer het dringend is word ik nog dezelfde dag behandeld.
ik word altijd professioneel geholpen. een minpuntje,de mondhygieniste elk jaar vind ik wat overdreven. een keer per twee jaar is voldoende. daarom 4 sterren,en geen vijf.
Nieuwe locatie en bedrijf. Was nog even wennen.
Deskundig