Best and friendliest doctors, amazing service
Had vanuit vroegere ervaringen zéér veel angst voor de tandarts, ik werd vanaf het eerste moment zeer goed begeleid en gerustgesteld. Heb zonet angst en pijn de behandeling van dik 2 uur doorstaan. Super
Prettig, goed geholpen!
altijd goed behandeld door Jan Gerards
Nvt
Angstig en stressvol maar dankzij de tandarts en assistente heb ik de behandeling goed doorstaan. Vond het heel prettig dat er tijd werd genomen om alles rustig uit te leggen en voor vragen te beantwoorden.
Zoals altijd,alles oké.
Prima, fijn vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg en ze nemen de tijd voor je en voor je vragen. Goed geholpen
Geen opmerkingen
We zijn nu al een paar keer bij ons tandarts geweest en hebben het fijn ervaren. Wordt goed geluisterd naar klacht en goed geholpen..
Altijd vriendelijk, helpen je goed bij je angst,. Nemen de tijd voor je
Vriendelijke service en aardige tandartsen.
Zoals altijd naar volle tevredenheid. Mijn dochter van 6 gaat inmiddels ook mee en zij vindt het erg leuk en mag ook kijken.
Vriendelijk en professoneel
Attente & vriendelijke club mensen
Mijn ervaring is dat dit een hele fijne tandartsen praktijk is.
Gaat alles goed bij tandarts ik ben echt blij. Dank u wel
Heel erg beordeeld Wij zijn altijd supertevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandelingen. Het team is altijd lief en geduldig met mijn kind (9jaar oud)
Keurig, netjes en correct.
Goede behandeling van mijn tanden.
De rustige manier van benaderen voor iemand die niet graag naar de tandarts gaat was heel erg goed. Hij heeft mij niet alleen van een paar tanden verlost maar ook een groot gedeelte van mijn angst weggenomen. Heel erg blij. Hartelijk dank.
Snel, betrouwbaar en vriendelijk
al. 60 jaar bij praktijk Erens, van vader naar zoon en goed met de tijd meegegaan
Stellen je gerust, communicatie is goed.