Altijd netjes, kundig. Nooit lang gewacht. Enige - punt elk half jaar dat verhaal over flossen hoeft niet. Ik zie dit ook terug op de rekening.
Prettige ontvangst Duidelijke uitleg door mondhygiëniste. Behandeling professioneel Tandartsassistente gaf duidelijke uitleg Tandarts professioneel en duidelijk in uitleg, vooruitgekeken op toekomstige behandeling(en)
Heel tevreden
Zijn geduldig,leggen alles goed uit wat er gaat gebeuren.
In de behandeling heb ik volledig vertrouwd op de kennis en kunde van de tandarts. Dat vertrouwen is niet beschaamd, maar ik vind 480 euro wel veel geld voor "het redden van een kies", inclusief de twee wortelkanaalbehandelingen, die daarbij hoorden. Daar komen de kosten voor een kroon op de kies over één of anderhalf jaar nog bij. De rekeningen zijn al betaald; dat is het punt niet: ik kan het betalen.
Super geholpen , duidelijke uitleg over de behandeling en de mogelijkheden. Stellen de patienten erg op hun gemak en zeer deskundig! en vriendelijk. Eindresultaat (heb een brug vd voortanden) is verbluffend, zo blij mee. Als ik dit geweten had had ik de overstap van mijn vorige tandartsenpraktijk naar de Dooper al veel eerder gedaan. Meerdere familieleden en gezinsleden maken de overstap nu naar de Dooper! bedankt nogmaals
Zoals gewoonlijk.
naar tevredenheid behandeld
Paul Erens werkt nauwgezet en goed
Goede, vertrouwde, behandeling door Jan, Jacqueline en Jill. Wel vreemde ervaring om na ca. 44 jaar van tandartsenpraktijk op het Groenveld te switchen.
Fijn geholpen!
zie boven
Mondhygnieste + Tandarts: vriendelijk, duidelijk en aangenaam in omgang.
Allemaal heel positieve en bevlogen medewerkers. Tandarts bezoek is niet mijn favoriet.
Zie boven
In 1 woord gayweldig
ben tevreden
Ik voel me op mijn gemak bij tandarts erens.
Goed, no nonsense, no issues
Voor iemand die met lood in de schoenen naar de tandarts en mondhygiëniste gaat ben ik altijd zeer tevreden. Ze leggen goed uit wat ze doen en hebben veel begrip voor mijn angst. Ik ga nooooit meer wegens anders naartoe
Tevreden over de behandeling
Professionele goed georganiseerde praktijk waar een hoge standaard aan de meest moderne tandheelkunde wordt geleverd in een vriendelijke atmosfeer.
Goed alles uitgelegd wat er ging gebeuren,maar ook goed geluisterd naar mijn wensen.
twee weken na de controlle viel een stuk vulling eruit
Word altijd goed behandeld