Geen lange wachttijd. Prima geholpen.
Goede ervaring, snel geholpen, goede uitleg en vooraf prijs opgave
zie boven
Vriendelijk en kundig geholpen Mondhygienste Carmen denkt mee, ook wat betreft vergoeding vanuit de zorgverzekering en werkt grondig. Goed advies hoe tandvlees enz te verzorgen.
Heel prettig. Ben alleen de naam van de vriendelijk jonge dame vergeten die mij geholpen hheft
Vriendelijk ontvangst. Op tijd aan de beurt Ruime persoonlijke aandacht. Informatie over de staat van mijn gebit en tandvlees. Advies rondom mondverzorging.
Ik kon al snel terecht nadat er een stukje tand was afgebroken. Er moest een kroon op en dat was 1 week later al gebeurd. Vrijwel pijnloze behandeling. Helemaal tevreden.
Goed.
Duidelijke uitleg en fijne behandeling
Geen klachten
Direct.geholpen
Altijd vriendelijk (Paul Erens) en rustig, goede informatie.
Tijdens de behandeling (reparatie afgebroken kies) werd goed en op een rustige manier verteld wat er gedaan wordt. De reparatie werd pijnloos en snel uitgevoerd.
Goede uitleg over de behandeling. Rustige omgeving Repectv
Er wordt naar je geluisterd, er is overleg mogelijk, ze zijn érg kundig én vriendelijk!!
Ik voel mij bijna thuis,gelachen en ontspand
Prima behandeling en service.
Tandarts Erens is een vakman. Ik kom al vanaf 1979 bij deze praktijk, dat zegt denk ik voldoende.
Zeer fijn en prettig hoe tandarts Dooper de behandeling heeft uitgevoerd
geen behoefte om maximale budget te gebruiken maar behoud van eigen tanden/kiezen heeft prioriteit
Altijd gevoel voor het belang van de patiënt. Open en eerlijk verhaal. Zowel Ruben, Joop als de collega's zijn top.
Zeer leuke assistenttes en leuke tandarts
tevreden
Zeer prettig en aangenaam.