Werken met de nieuwste en beste technieken, top
Door deze praktijk heb ik weer vertrouwen in de tandarts
Bij acute pijnklachten kan ik altijd dezelfde dag nog terecht. Paul was heel vriendelijk en geduldig en legde mij goed uit, wat er aan de hand is met mijn onverklaarbare klachten. Ook de assistentes zijn altijd heel vriendelijk. Ik weet niet hoe ze het nog zouden kunnen verbeteren. Een grote pluim.
Goede behandeling met informatie vooraf
Mijn afspraak was verzet ivm ziekte. Helaas hadden ze alleen de afspraak voor het schoonmaken verplaats en niet voor controle tandarts.
heel goed
Als tinnitus patiënt was de behandeling door dhr Dooper en zijn medewerksters zeer bekwaam en vakkundig ps ik hou er niet van om veren op de hoed te steken, maar hier zijn 5 sterrenveren zijn zeker verdiend.
Zeer prettig
Goede ervaringen. Verder niets aan toe te voegen.
aanvulling op enquete: Ik heb nog wat wensen en vragen voor mijn behandelaar (Andreas). Deze heb ik telefonisch gesteld.
De praktijk is laagdrempelig te bereiken. Er wordt goed geluisterd naar het probleem. Op allerlei manieren wordt geprobeerd naar een oplossing te zoeken. Als patiënt krijg je duidelijke uitleg wat een veilig gevoel geeft.
Ik had klachten. Kon snel terecht en ben goed en kundig geholpen. Alleen vwb de kosten van de behandeling heb ik geen info ontvangen. Dit heb ik in het verleden al vaker meegemaakt.
Ik was niet tevreden over de vorige tandartspraktijk.
TOPPPP
Kundige behandelingen ervaren
goede uitleg van mondhygiëniste. Vlotte controle door tandarts.
Vriendelijke en zeer kundige praktijk, je voelt je er ook zeer op je gemak
Alles duidelijk uitgelegd, nu nog de behandelingen.
Beste, Mijn zonen Ayaz en Ruzgar Öztürk zijn op afspraak geweest voor sealen van de kiezen. We kwamen met ons gezin in totaal 5 personen. Mijn man zodat hij helpt als ruzgar tegenwerkt. Ik ivm taal en mijn dochter van 5 omdat we geen oppas hadden. We komen aanlopen. Nou de reactie van de assistente vond ik erg onvriendelijk. Als we half jaarlijks controle hebben komen we ook met z n alle binnen. Gr. Serap
Behandeling door mondhygeniste; nota voor half uur terwijl ik 10 tot max 15 minuten behandeld ben en er valt niet over een correctie te praten!
Voldoende aandacht
Professioneel, en kroon in 1 dag definitief geplaatst