Gewoon een normale controle
Nieuwe praktijk. Zie tandarts voor de tweede keer.
Prima, vriendelijk en rustig.
Geholpen door Eva, een fijne prettige tandarts. Ook altijd lieve assistenten. Ben geen fan van naar de tandarts gaan maar ze zorgen dat ik altijd op mijn gemak ben.
Altijd netjes en vriendelijk geholpen.
Tandarts Gerards is altijd heel rustig en legt goed uit wat hij doet. Ook zeer tevreden over mondhygiëniste
Op tijd, vriendelijk en duidelijk
Mijn ervaringen bij Erens zijn zowel vroeger bij senior als bij junior erg goed!
Vriendelijk, professioneel, zorgzaam
Heel prettig en kundig
Goede tandarts met kennis van zaken
Goede behandeling gehad
Vriendelijk,kundig, goede uitleg.
Professionele verzorging van gebit
vakman
Als het hoort. Bedankt en succes!
ZEER VRIENDELIJK EN GOED BEHANDELD
De assistenten en de tandarts zijn zeer klantvriendelijk en leggen alles netjes uit wat ze doen. Geen straf om daar te zijn
Ik vind dat dat er veel aandacht is voor de mens zelf. Ze zijn deskundig en erg vriendelijk. Duidelijk in het uitleggen van dingen die voor mij van belang zijn. Vind wel dat de dames aan de balie vriendelijker mogen zijn. Erg kort aangebonden
mondhyg. alles prima tandarts alles prima beveel nooit iets of iemand aan, heb een keer een zeer vervelende ervaring daarmee gehad, vandaar.
Nvt
altijd ok
Goed gevoel over de behandeling.
Het bieden van goede zorgvelening, vriendelijkheid aan de omgang met het geven van adequate informatie over het verzorgen van tanden