ik ben zeer tevreden over mijn eerste bezoek aan Dooper Tandartsen in Blerick
Fijne kennismaking, vriendelijke assistenten snel een vervolg afspraak kunnen maken.
Goede behandeling bij de mondhygiëniste, goede uitleg, pijnbestrijding indien nodig.
Gewoon goed. Geen probleem. duidelijk
Was al te lang niet meer bij tandarts geweest, nu heel blij dat ik de stap weer heb gezet. Goed overleg en uitleg overal over.
Eerste afspraak van de dag en toch 5 minuten na begin afspraak pas naar binnen geroepen.
Persoonlijke benadering.
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen
geen problemen
Snel, correct, vriendelijk en deskundig behandeld.
X
Kundige en vriendelijke tandarts en asistenten.
Met bijten een kies afgebroken. Kon nog dezelfde dag terecht om de kies te trekken.Super geholpen.
Vriendelijk, accuraat, professioneel
Vriendelijk personeel
Met een afspraak, één jaar van te voren(eens per jaar contröle), verwacht je niet, een klein half uur na de afspraaktijd aan de beurt te zijn. Was 20 jaar geleden, met Dooper zelf, beter geregeld, wat ik een beetje jammer vind.
Professioneel en toch persoonlijk
Erg tevreden over behandeling mondhygieniste en tandarts.
Wennen we zijn overgegaan door een overname. Dat is altijd wennen. Anders dan je gewend bent.
Prima ervaring, ben heel tevreden met de behandeling
Weer goed behandeld door Patricia. Hartelijk dank
Ondanks dat ik toch altijd wel gezonde spanning heb, valt het achteraf altijd mee omdat ze je toch gerust stellen