Ik ben altijd bang geweest... Nu nog, maar stukken minder
Jan is altijd in voor een gezellig praatje.
Hele fijne tandarts( helaas weet ik zijn naam niet) alles werd goed uitgelegd
Mijn tanden worden goed en zorgvuldig nagekeken en krijg indien nodig ook advies.
Duidelijkheid over de behandeling Vriendelijk personeel
Ik word vriendelijk ontvangen, ook al was ik een beetje te laat voor mijn afspraak.
Andreas is een hele fijne tandarts ! Denkt met je mee, en altijd vriendelijk Ook de assistentes, en Elvira zijn heel vriendelijk Ben zeer tevreden!
Alles goed geregeld
Werd geholpen door een vervanger. Ben hierover zeer tevreden
Prima in orde
Ik vond het vervelend om te moeten wachten. Maak extra om 08.15 u een afspraak om niet te hoeven wachten en toch was er al 15 minuten vertraging. Ik heb ook mijn afspraken. Had eerst een afspraak bij de mondhygiëniste en daarna bij de tandarts.
Vind het een beetje overbodig als de tandarts het werk van de mondhygieniste over doet.
Zie bovenstaande regel.
Carmen de Mondhygieniste heeft mijn gebit goed gereinigd
Zie antwoorden in het verdere verloop van deze vragenlijst
Zelf ben ik al jaren tevreden. Behandelingen worden duidelijk uitgelegd, en er is altijd andacht voor hoe je je voelt tijdens behandeling. En zeker wil ik ook de kindvriendelijkheid benoemen. Onze dochter van 6 jaar moest een kies laten trekken. De tandarts en assistente gingen hier op een hele goede manier mee om. Ze heeft zelf niet in de gaten gehad dat ze een verdoving kreeg en door de goede afleidingstechnieken was het voor haar een fluitje van een cent. Top!
Was alles prima
Heel tevreden
De controle- en behandelbeurten ervaar ik dus zeer positief. Er wordt hoogwaardige behandeling verleend met betrokkenheid met en oog en oor voor de patiënt.
Bij de halfjaarlijkse controle altijd tekst en uitleg bij de handelingen. Uitleg bij afwijkingen en of noodzakelijke reparaties. Vooraf altijd een prijsopgave. Tot nu toe alle noodzakelijke reparaties in eenmaal goed.
Geen klachten
Fijn en goed geholpen. Ook rustig en vriendelijk personeel, die meedenken als je problemen ervaart.
Erg persoonlijk en vriendlijk