Algemene goede indruk
Na een riendelijke en goede uitleg, hebben we samen een behandelplan opgesteld.
Ben een jaar geleden overgestapt van een andere tandarts praktijk en heb er geen spijt van gehad.
Het was prettign en duidelijk was ze deden
Geduldig vriendelijk
Mondhygiëniste waar ik was, legde alles goed uit zorgde dat ik me thuis voelde en ging zeer kundig en voorzichtig te werk. Ik ben bij Dooper eigenlijk bij iedereen niet anders gewend.
Zeer fijne tandarts. Omdat ik voorheen heel angstig was voor de tandarts (slechte ervaring verleden) maar deze tandarts is rustig, zegt wat hij gaat doen, stelt je gerust en is zeer vriendelijk. enz enz.
Zeer netjes geholpen
Mondhygiëne duurt wat lang voor oudere patiënt
Positief
zeer kundig personeel
Kies stukje afgebroken, linksonder. Kon pas paar dagen later terecht. Wordt door een onbekend vriendelijk jonge meid behandeld, ze werd ondersteund/ geassisteerd door een wat oudere vrouw. Ze gaf tussendoor advies/voorstel aan haar. Ik kon daar aan merken dat ze nog weinig ervaring had. Ze poleiste er flink op los,terwijl ik geen vervelende verhoging meer voelde en ze wilde door blijven gaan,ik zei; is goed zo. Nu komen onder en bovenkaak niet goed op elkaar en begint rechts mn kaak vaak pijn te doen. Ook blijft er elke keer eten onder zitten, niet ertussen maar ook eronder.
Goed geholpen met opvullen van beschadigde voor tanden
Goed en prettigf dat ik tegelijkertijd bij mondhygieniste en voor de controle achter elkaar terecht kan.
Zeer goede ervaring. Ik ben erg bang voor de tandarts. Maar daar stellen ze je fijn op je gemak en nemen de tijd. Daarnaast zijn ze allemaal zeer vakkundig
Goede behandeling. Niet super. Heb niet van te voren gehoord wat de kosten zijn. De tanden die behandeld zijn, daar zit een haakje aan. Dat valt trouwens bij elke tandarts op.
Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de persoonlijke benadering bij de eerste keer dat we als patiënten in de praktijk waren.
Professioneel, vakkundig, vriendelijk, rustig, goede uitleg en nul pijn gehad dat zijn de woorden die in me opkomen. Ik ben heel erg blij dat ik ben overgestapt.
Wat een zorgvuldige mondhygiëniste. Helemaal top gedaan.
Ze leggen uit wat ze gaan behandelen en kijken ook hoe je verzekerd bent.
Goed, maar behandeling moet nog volgen
Zondag een kroon afgebroken en een dag later om 12 uur zat de nieuwe kroon er al op nadat deze ahv een scan direct in het eigen tandtechnische laboratorium gemaakt is, echt super
Ze geven duidelijk uitleg welke stappen ze ondernemen. Ze stellen je gerust en op je gemak. Kundig en vakbekwaam
Ik ben zeer tevreden met mijn overgang naar Dooper.
Kroon laten plaatsen op een kies op advies van de tandarts. Informatie vooraf was ter zake, kort en helder. Afspaak op korte termijn en preparatie en plaasing op dezelfde middag. Geen pijn of ongemak. De technische kwaliteit zal in de komende jaren blijken.