Heel goed
Gewoon goed
de geplande behandeling is volledig naar wens verlopen. door de juiste en positieve informatie valt de uitgebreide behandeling link mee. TOP
Niet hoeven te wachten, en een goede behandeling bij de mondhygiëniste en tandarts. Verder was mijn gebit in orde .
Vertrouwd... Ik heb angst maar zij weet samen met mij geweldig werk te verrichten Ze is zeer kundig maar met name haar persoonlijke begeleiding is top.... Door haar durf ik naar de tandarts Mijn gebit wordt prima onderhouden
Goede uitleg, bekwaam, rustig.
Deskundig en goed geholpen door Paul Erens
Professioneel - vriendelijk - betaalbaar en gemeend goed advies
Gelijk de eerste keer werd ik geholpen op mijn Wens heel liefe medewerkers en top Service
Behandeling verliep prettig Maar zou wel graag geweten hebben wat ik moet betalen voor de behandelingen Ik weet wel ongeveer wat ik moet bij betalen en hoop ook niet dat dit niet meer is !! Want ik vind dat ze me dit anders van tevoren moeten mee de delen als het meer is Dan kan ik zelf beslissingen hier in nemen
Zeer deskundig
De mooiste ervaring van die dag!
Een eerlijke praktijk die je op je gemak stelt.
Ik ben heel erg blij met mij tandarts En Assistenten helpen heel goed bij en zij vriedelijks bij vragen geven ze goede antwoord en advies. Werk is kop.
Wordt op een vertrouwde eerlijke duidelijke manier benaderd,overlegt.
De tandartsen zijn vriendelijk, rustig en nemen de tijd voor de behandeling. Bovenal wordt er geavanceerde en moderne apparatuur gewerkt.
Heb het zeer fijn gevonden
Deze keer is er iets mis gegaan, heb ik in al die jaren nooit meegemaakt. Ik heb zeker een dik half uur moeten wachten, mijn naam werd niet gemeld, ben aan balie nog gaan vragen, daar dachten ze dat afspraak vorige patiënt uitliep. Kan natuurlijk gebeuren, maar eerlijk is eerlijk ik was wel geïrriteerd
fijn persoon. geeft goed advies en uitleg
Prettig
Zowel de mondhygiëniste als de tandarts hebben mij goed behandeld.
Snel en deskundig
Vriendelijk en netjes behandeld met mooi resultaat
De jonge nieuwe vl. tandarts was aardig en kundig. Mooi om t woordje “opschuren” te gebruiken waar ik dacht dat geboord ging worden. Carmen, de Mondhygieniste heeft mijn voorkeur. Ik probeer t steeds zo te regelen dat ik bij haar terecht kan. Voelt heel goed.