Duidelijke uitleg ivm kosten. Vriendelijk.
Kom bang binnen stellen je gerust. Er gaat rust van ze uit en dat is prettig.
Al een aantal keren meegemaakt. Mensen staan aan de balie , maar worden niet gezien of opgemerkt Mensen lopen gewoon weer weg ,zonder dat ze geholpen zijn. Waarom zit er niet iemand continu aan de balie.
Gewoon goed behandeld. Netjes, snel en correct
heel positief, prettige tandarts, dit was de 2e behandeling die ik bij hem heb ondergaan, super tevreden!
Afspraak op tijd en snel vakundig geholpen.
Bij mondhygiëniste gaf ik aan dat ik de behandeling meestal niet als prettig ervaar. Hier hield zij rekening mee en vroeg regelmatig hoe de behandeling beviel. Ging prima. Daarna de uitleg over een verdere behandeling. Goede uitleg. En vervolgens snel een vervolgafspraak kunnen maken.
Naar de tandarts gaan is meestsl niet de meest leuke bezigheid. Ik voel me toch op mijn gemak, omdat alles heel rustig wordt uitgelegd en gedaan.
perfect uit gevoerd zeer deskundig uit gevoerd inde boven kaak dit is een pluim waard en heel vriendelijk TOP
Die ene zin zegt alles toch?
Mijn tandarts en de assistente zijn hele mensen waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Daarbij geeft de tandarts goed en duidelijk advies zonder een behandeling op te dringen.
Sehr freundlich und profesionell geholfen
Netjes in twee stappen een Cerec kroon geplaatst. Werd goed uitgelegd en goed uitgevoerd.
Ruben is een Top tandarts, zeer tevreden over Carmen de Mondhygieniste en over het personeel aan de balie alleen maar lof.
Kwam bij de tanarts met hevige kiespijn, na een foto en goed advies toch besloten mijn kies te trekken . Verdoving amper gevoeld en na een pittig kwartiertje ( wortels zaten behoorlijk diep ) was de kies eruit. Daarna goede uitleg ontvangen over de nazorg.
Prims
de tandarts neemt nog tijd en aandacht voor de patient
Altijd vriendelijk, behulpzaam, niks is te veel. Ik hoef maar te bellen en ze staan voor je klaar. Kan meinge praktijk zich een voorbeeld aan nemen.
Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts maar sinds ik bij tandarts Dooper ben, ben ik nooit meer bang geweest! Ze stellen je echt gerust en leggen alles goed uit! Een TOP bedrijf!
De tandarts heeft mij zeer goed geholpen
Alles prima!
Altijd aardig en opgewekt, zeer tevreden
Goede uitleg wat de tandarts ging doen