Wachttijden normaal. Van tevoren uitleg behandelingen. Meedenken met patiënt.
Een hele fijne tandartspraktijk.
Alles is goed gegaan
Speciaal gevraagd om door tandarts Erens behandeld te worden. Mindere ervaring met Dooper JR.
Ondanks de angst voor pijn voor de tandarts of mondhygieniste uit het verre verleden kom ik toch regelmatig naar de controles.
Tandarts en assistenten zijn altijd heel aardig en zorgvuldig. Ik vind de nieuwe locatie alleen drie keer niks. Er is geen bereikbaar toilet, hier moet je een sleutel voor hebben. Nergens voor nodig vind ik. De ruimtes zijn donker. De assistent aan de balie is niet zo vriendelijk, eerder geirriteerd wanneer je even in de agenda moet kijken of een datum uitkomt. Aan de kwaliteit van de zorg is niets veranderd
Onlangs overgestapt naar Dooper tandartsen. Ik vind het belangrijk dat er voldoende tijd is om plan van aanpak te maken en dat er ruimte is voor overleg tussen tandarts en patient Hieraan voldoet deze praktijk en bovendien beschikt men over modernste apparatuur. Ben dus erg tevreden
Ik heb geen slecht ervaring, alleen maar bij een afspraak maken. Ik heb al een afspraak gehad en toen ontving ik voor een ander afspraak die ik niet gedaan heb.
Snelle en vriendelijke en op een deskundige manier geholpen.
Ik kom hier denk zo'n 40 jaar maar zie de ontwikkeling goed. Positief. Ben nog bij school tandarts geweest wat hele negatieve ervaringen heeft op geleverd.
Heel prettig!
Zoals al 30 jaar, goed en vriendelijk, meedenken in realistische oplossingen wat in goed overleg gaat.
Een hele vriendelijke tandarts, legt precies uit wat hij gaat doen.Is wel zo fijn.
Helemaal gerust gesteld en helemaal niets gevoelt tijdens de behandeling.
Hoge mate van professionaliteit en expertise
De behandeling en uitleg was goed
Ik was snel aan de beurt. Alles wat er gedaan werd , werd goed uitgelegd.
Labai šaunus,mielas kolektyvas,obdakyaras-nuostabus!!
Ze zijn zeer vriendelijk. Vertellen rustig en duidelijk wat er gaat gebeuren en nemen zi mijn angst weg.
top
Goed geholpen. Ga met plezier