Alles netjes en de uitleg was goed.
Goede jonge enthousiaste tandarts
Zowel de mondhygieniste alsook de tandarts kwamen deskundig over en voorzagen mij van voldoende informatie vooraf.
Hele leuke en fijne man ,
Stuk van tand af gebroken, informatie betreffende pijn gevraagd en snel geholpen.
Ik heb vooral vertrouwen in het vakmanschap van Dr Gehre
Vanaf kleins af aan kom bij jullie al & is altijd vriendelijk personeel & waar je ook een praatje mee kan maken
Normaal aanvraag voor mondhygiëniste en halfjaarlijkse controle. Afspraak kon eenvoudig worden uitgebreid met trekken van een kies. Vriendelijke mensen, ook aan de balie.
Correct en goed behandeld
Vriendelijk personeel en fijn behandeld door de mondhygiëniste!
Freek is geweldig! De hele praktijk is een dikke 10! Mijn kinderen gaan er graag naar toe zonder probleem.
Accurate behandeling.Prettige sfeer.Aardige tandarts en assistente.
- afspraken lopen op tijd - vragen (ook telefonisch) worden duidelijk beantwoord - vriendelijk en beleefd personeel, met oog en oor voor diegene die dat nodig heeft - uitstekende behandelingen met de aller modernste apparatuur - de praktijk in Venlo is schoon, ruim en rolstoeltoe- en doorgankelijk - goede communicatie met ruimte voor wat persoonlijke zaken en humor
Geen lange wachttijd wat al heel fijn is. Eenmaal in de behandelkamer is de tandarts er al snel. Hij heeft geduld, legt alles goed uit, overlegt een eventueel behandelplan en de kosten daarvan en heeft veel begrip voor mijn angst.
Goed, snel en vakkundig
Zeer vriendelijk behandeld en alle informatie die ik kreeg was duidelijk en zo niet kon ik rustig doorvragen. Alles word je verteld wat er gaat gebeuren en waarom ze dat doen. Alles is goed schoon. Afspraak maken was heel makkelijk en bevestigen kreeg ik via mail.
Al jaren onze tandarts, voor ons de beste.
ben zeer tevreden over tandarts Jan Geraeds
?!
Goed geholpen
Prima ervaring, uitstekende behandeling een echte aanrader
Jill heeft goed werk geleverd en de tandarts (Jan) heeft op al mijn vragen een adequaat antwoord gegeven.
Zeer vakkundig en houdt overal rekening mee
De behandeling werd fantastisch uitgevoerd.De uitleg was zeer duidelijk. De behandelaar was respektvol en behulpzaam.