Zeer deskundig en vriendelijk.
geen klachten
Ben altijd erg tevreden
Heel vriendelijk,wordt goed geholpen en alles wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen.
Moderne praktijk met vakkundig personeel, die je gebit goed onderhouden en ook oog hebben voor het welbevinden van de patiënt.
Zoals altijd goede ervaring
Kleintje kon in 30 graden amper eten en drinken, zoveel pijn had ze in haar mondje. De huisarts wilde niet kijken, maar bij de tandarts konden we dezelfde dag terecht. Tandarts Eva is ontzettend lief en begaan. Aanrader voor volwassenen en kinderen. Ps. Het hele team is fantastisch
Mijn tandarts en mondhygiëniste zijn altijd zeer kundig en aardig, ik kom al vele jaren bij hun en hoop dit nog lang te kunnen doen. Een normaal periodiek onderzoek of schoonmaken is altijd aangenaam. Zelfs indien er (dankzij persoonlijke nalatigheid) een extra behandeling nodig is dan maak ik mij daar nooit zorgen om omdat ik weet dat het goed en in ontspannen sfeer is. De tandarts bezoeken is voor mij ondanks de wat mindere staat van mijn gebit nooit een straf. Het mag wel eens gezegd worden : Andreas en Gaby, jullie zijn top !!!
Ik werd meteen naar mijn telefonisch consult geholpen en het probleem was snel verholpen. SUPER!
zoals altijd prima
Ben jaren lang bang geweest voor de tandarts ik vind het nog niet echt leuk maar ik vind het minder erg om te gaan nu .
Over het algemeen goed.
Ik vond het wel vreemd dat er opeens 2 kiezen behandeld werden in plaats van 1. Nu moet ik zelf die andere kies betalen. En dat is best wel duur zo opeens.
De tandarts was duidelijk en zorgvuldig
Handig, de herinnering vooraf per sms en mail. Keurig op tijd, geen vertragingen. Geen last van pijn door accuraat verdoven. Vulling goed geplaatst. Geen last van klachten na de behandeling.
Goed en vriendelijk geholpen
Al jaren zeer tevreden.
Vriendelijk en geduldig geholpen
Er zijn 2 kiezen verwijderd, ondanks dat ik erg gespannen was wist Ruben mede door zijn handelend vertellen de spanning te verminderen en ging hij vakkundig te werk, het klusje was zo geklaard. Een echte fijne tandarts.
Ik werd zeer correct geïnformeerd over de behandeling
Fijne en deskundige benadering en behandeling. Zowel van Jan als van Gill.
Kom 2 maal jaarlijks voor een behandeling door de mondhygieniste bij de praktijk. Elke keer een prettige behandeling door Elvira, waarna ik er weer een half jaar tegen kan.