Zoals altijd een goede ervaring
Afspraken en behandeling worden keurig afgehandeld
Mondhygiëniste Carmen deed haar werk naast zeer zorgvuldig, ook zeer enthousiast. Tandarts Ruben keek naar de minuscule oneffenheden en vroeg ook naar ‘t feit hoe ‘t ging met mijn frame-pjes.
Prima praktijk waar ieder op zijn vakgebied deskundigheid uitstraalt. Inrichting praktijk is mooi en is allemaal even netjes. Het belangrijkste de behandelingen worden altijd goed uitgelegd en uitgevoerd.
Ik heb positieve ervaringen met de praktijk.
Goede uitleg over de behandeling
Ik werd eerder binnengeroepen voor de tandartscontrole en deze duurde nog geen 2 minuten . Daarna mijn eigenlijk eerste afspraak bij de mondhygieniste, aangezien deze ook eerdere keren resulteerde in hoge rekeningen had ik me voorgenomen op de vraag of ik goed met de tandenstoker had gewerkt positief te antwoorden om verdere discussie te vermijden Na complimenten / felicitaties voor hoe mijn tanden en tandvlees er nu uitzagen duurde de gehele mondverzorging alsnog erg lang resulterende in alweer een naar mijn mening veel te hoge rekening
Deskundig en adequaat
Prima vriendelijke mensen
Zie boven
Al jaren mijn tandarts. Altijd goed tevreden
Tevreden
Mijn afspraak met de mondhygieniste werden zo gepland dat ze achter elkaar konden plaatsvinden zodat ik niet twee keer hoef te komen. De ontvangst was erg vriendelijk, ik ben goed geholpen en alles is duidelijk uitgelegd. Het is bijna een plezier om naar de tandarts te gaan!
Extra controle nodig ivm plaatsen stifttand. Ik kon snel terecht en werd prima geholpen door tandarts en assistente.
Je wordt serieus genomen, als je met pijnklachten komt. Er wordt goed nagekeken en opgelost.
Na jaren lange pijn klachten aan mijn boven kaak een second opinion aangevraagd bij Dooper tandartsen. Na een uitvoerig interview en behandeling door Andreas Gehre eindelijk klachten vrij.
Wanneer ik een afspraak heb wordt deze 9/10 keer op de dag zelf verzet. Verder bij de tandarts is prima. Alleen telkens wanneer ik bij mondhygiëniste ben geweest gaat mijn spalkje los door het schoonmaken, hier moet ik dan weer voor betalen om deze vast te zetten…
Fijne praktijk, erg prettige tandarts.
De behandeling was volgens plan goed verlopen. Ik was er tevreden over
De vriendelijke ontvangst in nette ruimtes en gevoelsmatig kundige behandellaars voelen vertrouwd aan.
Vriendelijke en vakbekwame medewerkers en een mooie en schone werk omgeving
Bij mijn laatste afspraak ben ik zowel door de mondhygiëniste als door de tandarts prima geholpen. Benadering respectvol en vriendelijk. Ik ben 100% tevreden.
Met mijn angst voor de tandarts behandeling en, al heel wat behandelingen moeten ondergaan. Telkens goed geïnformeerd over de kosten en de behandeling. gerust gesteld en goede uitleg gekregen over wat er gedaan moet worden. Ook ben ik erg tevreden over de behandelingen bij de mondhygiëniste’s.
Een prettige en zorgvuldige behandeling.