Ondanks mijn neiging tot kokhalzen behandeling rustig verlopen
Kom graag bij deze zeer kundige tandarts, Is ook heel prettig in de omgang met kinderen.
helemaal tevreden
Heel vriendelijke en geruststellende persoon. Geeft meteen vertrouwen.
Ik kom nog van de generatie waarin de tandarts een ware beul kon zijn. Niets preventief behandelen, gewoon vullen die boel. Mijn tandarts van vroeger woonde ook in een van de grootste villa's in het dorp. Dat stak mij. Vele tandartsen verder, zit ik nu met mijn kids bij de Dooper. Uitstekende praktijk, zeer vriendelijk en professioneel personeel, gebouw heeft dezelfde uitstraling. Ik heb gelukkig al mijn tanden en kiezen nog. Net een 4 jaren plan afgerond van Cerec kronen. Ik ben zeer tevreden. Kinderen gaan met een lach de stoel in. Jongste heeft kaaskiesjes, oudste beugel. Ook bij hen behandelingen met professionele aandacht.
Fijne behandeling en goed advies
Heldere uitleg van de tandarts en mondhygieniste, en fijn dat mijn zoontje mee kon voor zijn eerste controle. Dat werd heel goed aangepakt, hij vond het eerst spannend maar is helemaal goedgekomen.
De gemaakte prijs offerte voor de kroon, was qua wat ik bij moest betalen was rond de 50 euro minder, dan het daadwerkelijke bedrag dat ik moest gaan bij betalen en dat vind ik om eerlijk te zijn een te groot verschil !! Ik heb geen moeite om dit te kunnen / moeten betalen maar voor andere mensen kan dit een probleem zijn / worden en daarom wil ik toch graag aangegeven dat hier beter naar gekeken moet worden.
Goede afspraak, vakkundig onderhoud en uitleg en overleg. Prettige sfeer!
Veel te duur voor een simpele controle.Heeft ca 10 min geduurd. €62 ?????/
de behandeling wordt naar wens uitgevoerd
De tarieven zijn veel te hoog! Voor ons niet te betalen! Vr gr Patrick Trommelen
Rustig werken
zeer goed
Reeds 37 jaar is dooper mijn tandarts. Nog nooit spijt van gehad.
Ik voel me altijd ontspannen en men stelt de client centraal. Verder krijg ik als client altijd vooraf de toelichting wat men gaat doen. Nadien krijg je ook nog de verdere toelichting. Dit volet altijd prettig.
Ruben is geduldig, legt goed de behandeling en eventuele opties uit en werkt zeer secuur. Liefde voor zijn vak straalt hij uit!
Snelle spoedafsoraak en vriendelijk contact en juiste behandeling
Personeel is attent en klantvriendelijk
Zie hierboven.
Ik heb erg goede ervaring bij de tandarts Dopper. Goede en vriendelijke personeel, duidelijk in het uitleggen wat er gaat gebeuren. Prima op afspraak. geen klagen ...ga zo door..
Controle en/of behandeling in relaxte sfeer. Ook medewerkers erg vriendelijk.