Altijd vriendelijk en attent. Tandarts neemt voldoende tijd en legt alles goed uit. Ook de assistenten zijn kundig.
Deskundig personeel, vriendelijk, gastvrij en moderne praktijk. Altijd tijd voor me als er acuut iets moet.
Ik ben zo blij met de overstap naar jullie .Met allemaal deskundige mensen om mij heen .Super ,groet Dore Trepels Maasbree
De tandarts heeft erg goed zijn werk gedaan, was vriendelijk en duidelijk in de dingen die hij zou doen, de behandeling was helemaal pijnloos dus kom graag terug.
Hele vriendelijk tandarts (Ruben Dooper zelf) ook vriendelijke assistentes. Gaan nauwkeurig te werk. Ik heb angst om bij de tandarts te komen, ze gaan met alle rust aan het werk, en vertellen precies wat ze doen. ze vragen regelmatig of het goed gaat met me. Ze stellen me gerust. Ook voor mijn kinderen (2 dochters, 2 en 5 jaar oud) doen ze het super. beginnen met tanden tellen en elke keer als ze komen dan breiden ze het wat uit; tanden tellen, tanden met spiegeltje kijken, met het haakje wat vuil weghalen, met het borsteltje polijsten). Na elke keer mogen ze een klein speeltje uitzoeken. Kids blij, en ik blij!
erg fijne ervaring, door veel wisseling van tandartsen overgestapt op Dooper en heel erg tevreden. Goede aanpak, planning duidelijk, erg rustig en relaxed behandeld ( tandarts fobie) een aanrader.
Ik ben heel erg tevreden over jullie, al 2 keer gebeurd dat ik jullie tussendoor moest bellen dat ik een probleem had met mijn tanden en ik kon die zelfde dag nog terecht en savonds was het opgelost, kon ik weer met een mooi aanzicht van mijn tanden mij kunnen vertonen in de samenleving, echt super bedankt hiervoor.
Belde en kon binnen 2 uur langskomen
fijne rustige omgeving en vriendelijke medewerkers
DOOR TANDARTS EN/OF MONDHYGIËNISTE WORDT DE BEHANDELING MET ZORG EN VOORZICHTIGHEID UITGEVOERD.
Een aangename praktijk ,heel vriendelijk personeel goede uitleg over behandelingen
Ik ga niet "graag" naar de tandarts, maar ik heb vertrouwen in mijn huidige tandarts. Niet alles gaat gelijk goed, het blijft een delicate job waarbij precisiewerk het verschil maakt.
Ik had een goede ervaring bij de controle en het schoonmaken van mijn gebit.
ze luisteren naar je !!!!
Netjes geholpen; uitleg gehad
Hun bleven heel rustig en t gaf me n redelijk ontspannen gevoel, dankjewel
Goed, fijn dat het plaatsen van een kroon in een dag kan
Afgezien van de lange periode van vloeibare voeding. De Prothese past zeer goed.
Prima verteld wat er aan de hand was en goed geholpen
Altijd snel en goed
Alle expertise in eigen hand, beter kan niet
Rustig, duidelijk,respect, fijne sfeer voelbaar in de praktijk.
Kom al jaren bij Dopper, ondanks dat we niet meer in Limburg wonen. Dat zegt toch iets.