goede ervaring voor mij en mijn echtgenote
Professionele tandartsen en een moderne praktijk. Super!
Goed en op tijd behandeld. Goede service.
Er wordt naar je geluisterd.
Tandarts Geraeds is ziek, maar heeft zijn vervanging goed geregeld.
Ben zeer tevreden
Ga zonder angst naar deze tandarts.
Gewoon goed
mijn ervaring onschrijf ik als goed
Ik vond het deze keer niet zo prettig, ben zwz al angstig voor de tandarts. Het was pijnlijk en zelfs na de behandeling heb ik nog een paar dagen last gehad
geen negatieve ervaringen
Snel geholpen, goed doorgestuurd, gebroken tand kon direct terecht
Was lang niet bij de tandarts geweest. Maar ga nu weer met plezier na de tandarts. Goed team zijn jullie!
Vaste tandarts voelt vertrouwd en betrokken.
goede behandeling
Werd kundig geholpen. Freek en de assistente konden me redelijk gerust stellen. Ik heb me al over laten schrijven van Jan Geraedts (Geen goede tandarts) naar Freek.
Hoef nooit lang vte wachten, dr.Erens neemt altijd de tijd om vragen te beantwoorden, eerlijk, kortom de praktijk geeft ne vertrouwen en n goed gevoel.
De tandarts stuurde de rekening alleen laat naar Infomedics B.V. Ik had sneller willen betalen.
Ik vind de praktijk geweldig professioneel opgezet!
mijn angst was niet relevant. Behandeling heel erg meegevallen
Gecompliceerde wortelkanaalbehandeling uitgevoerd door Andreas. Duur van de behandeling 90 min. plus 75 min. plus 15 min. Volkomen pijnloze behandeling in een comfortabele ligstoel. Zeer tevreden.
Mijn ervaring bij tandartsenpraktijk Dooper is goed. Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen.
Zorgvuldige behandeling van de mondhygiëniste en tandarts. Praktijk klein maar fijn en vriendelijk.
Professionele behandeling. Behandelkamers ruim. Heel vriendelijke medewerkers.
Als er wat is met het gebit wordt er goed overlegd wat de mogelijkheden zijn en dan wordt er ook goed werk geleverd.