Snelle en goede behandeling
Plezierig en vakbekwaam.
Duidelijke en vriendelijke uitleg. Behandelingen worden relaxed en kundig uitgevoerd
Ben tevreden nu Had door meerdere behandeling spuiten en problemen erna met eten en lange tijd pijn wou ik niet meer aan werken. Had weinig hoop dat ik met mijn problematiek nog succes kon hebben. Behandeling is afgerond nu weer bijna 2 maanden wachten dat iemand tijd heeft om gebit voor mij te maken.
Goed en deskundig behandeld
Samenvattend aangenaam en deskundig. Er wordt goed meegedacht en ook eventuele toekomstige behandelingen/ ingrepen worden pro actief besproken.
Prima behandeld met goede communicatie.
Bij binnenkomst tot en met naar buiten lopen super begeleid met goede informatie. Zeer tevreden.
Na het stoppen van onze tandarts zijn we in deze praktijk terecht gekomen. En we hadden het niet beter kunnen treffen. Vriendelijk en deskundig team.
Eindresultaat is prima, rest kan ik niet beoordelen, ben geen tandarts
Ik ben heel tevreden over tandartsenpraktijk Dooper . Kundige tandartsen , je hebt als cliënt echt vertrouwen in hun . Kundige en super vriendelijke assistenten . Ook het Bali personeel..altijd even aardig en meedenkend . Al met al een praktijk waar het team er samen voor zorgt dat alles goed verloopt . Ik raad hun ook altijd bij iedereen aan ! Top zorg ! Top praktijk !
Er was een foutje gemaakt met de wortelkanaal behandeling. De tand is netjes gerepareerd, wortelkanaal behandeling is afgemaakt en ik hoefde niks te betalen.
Zeer vriendelijk en vakkundig
Mijn eerste bezoek was zeer positief. Heb nog geen behandeling gehad. Zeer vriendelijk en positief advies. Dit heeft mij besloten tot de overstap. Over de behandelingen kan ik nog niets zeggen.
Zeer vriendelijk
Goed bereikbaar en meteen antwoord op vragen of eventueel afspraak
Prettig en kundig
Je werd vriendelijk ontvangen, overzicht van de laatste behandeling. duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en men was op tijd!
Heel goed
Kom er altijd met een gerust hart heen, werkt secuur en zijn assistente idem, ook een vakvrouw met humor, kan IK wel hebben. Top
Bart (tandtechnicus) heeft goed geluisterd naar mijn probleem, pakte het adequaat op, gaf uitleg en dacht mee ook over de nieuwe prothese en de toekomst.
Goede ervaring bij deze tandarts praktijk. Goed net personeel en nette ruimtes. Aleen in de tussen ruimte vaak veel rumoer. Wat ik soms als niet prettig ervaar is dat er andere personeelsleden de behandelkamer in komen terwijl jij daar in de stoel ligt te wachten. Dit gebeurt dan achter je, en weet niet of dit altijd nodig is.
Mijn eerste bezoek aan de mondhygieniste was super. Ze was vriendelijk en legde alles uit wat en waarom ze iets deed. Ben uiterst tevreden.
Ze leggen alles uit en zijn zeer zorgvuldig. Ook zijn ze heel vriendelijk waardoor je wat minder bang bent.
Goede uitleg