Goede praktijk vriendelijke medewerkers
neemt de tijd als dat nodig is top
zowel de mondhygieniste als de tandarts waren professioneel vriendelijk en gaven van te voren zeer duidelijk aan wat ze vervolgens gingen doen. Beiden werken rustig, wat ik, erg prettig vind.
Wij worden netjes en perfect behandeld.
Zie boven
Behandelingen worden met groot vakmanschap uitgevoerd. Veel aandacht voor de patiënt. Behandelmethodes en technieken zijn bij de tijd! Veel vertrouwen in de behandelaars.
Na de check kreeg ik nog een goede uitleg van evt plannen van behandelingen voor de toekomst wat wel en niet nodig zou zijn. Echt prima en ik voelde me goed geinformeerdd.
Mijn afspraak met de tandarts was het bespreken van behandelingen en het opmaken van een offerte. Een in het weekend afgebroken kies direct getrokken.
Altijd duidelijk wat er moet gebeuren
Super fijne tandarts is Ruben toch. Snelle oplossing gevonden voor een afgebroken kies. Zelfde dag nog een kroon geplaatst. Niet goedkoop, wel goed!
Hele fijne praktijk waar ze ook goed met je angsten omgaan!
Klantvriendelijk, luisterend oor, vakbekwaam
Afspraak punctueel.
Ik was erg vroeg op de afspraak, kreeg koffie en ik had een geweldige behandeling met uitleg, een prachtige ervaring ik ben zeer tevreden, kan ik iedereen aanbevelen
prettige benadering
Een klantvriendelijke ontvangst en het gevoel dat ik als patiënt ook echt eerst kom. Ook de kinderen steeds op een correcte manier benaderen. Zacht en kindvriendelijk. De tandzorg is het belangrijkst. Goede uitleg en informatie. Sinds ik hier kom veel minder problemen met mijn tanden
Iedereen is super vriendelijk, behulpzaam, geen of korte wachttijd, kunt altijd terecht. Kortom zeer aan te bevelen!!!!!!
Bezoek aan tandarts en mondhygiëniste sloot fijn op elkaar aan. Er wordt altijd netjes verteld wat er gedaan wordt en wat de constateringen en opties zijn.
Ik kom al zeer lang bij Dooper sr. en jr. Ben zeer zeer tevreden. Sowieso voor behandelingen maar ook voor de welgemeende vriendelijkheid. Zonder hen had ik mijn tanden niet kunnen behouden. Ik ben nu 74, nog een paar jaar te gaan. Met tandarts vertrouwen. Ik ben een van de weinige mensen die graag naar de tandarts gaan. vr. gr. luc kusters, baexem.
goed behandeld
Tandarts ,mondhygeniste en tandartsassistente zeer vriendelijk en duidelijk wat ze gaan doen. Stellen je op je gemak.
Kind word gerust gesteld en uitleg gegeven wat er gaat gebeuren is de eerste tandarts waar ze zonder angst naartoe gaat dus ja hele goede ervaring
Er wordt goed naar de cliënt gekeken
Praktijk is sinds samenwerking met Erens veel commerciëler geworden of meer aandacht voor het esthetische…