het hele team straalt professionaliteit uit zonder de menselijke maat te vergeten.
Zowel mondhygiëniste als tandarts professioneel en beantwoorden mijn vragen en geven goed advies.
Ik was voor het halfjaarlijks bezoek bij de mondhygiëniste, Carmen. Zij weet inmiddels, dat ik een echte angspatiënt ben, maar weet mij toch iedere keer weer gerust te stellen en is heel aardig. Beter kan eigenlijk niet, daarom een 10
goede afhandeling , daar last had van rug problemen , goed geadviseerd en een nieuwe afspraak gemaakt , zodat ik niet langdurig in de behandel stoel hoef te liggen ( met veel pijn) en later tereg kon komen !
Prima geholpen door tandarts en assistente
De tandarts is goed op de hoogte van mijn situatie. Heeft een duidelijk verhaal over de mogelijkheden en geeft daarbij een duidelijk advies. Na overleg wordt er precies naar gehandeld. De tandartsassistente is eveneens deskundig en staat mij ook vriendelijk te woord. Samengevat: alleen maar lof!!
Kundig en goed geholpen.
Zeer snel geholpen en na de behandeling al bijna geen klachten meer gehad.
De tandarts was deskundig en gaf goede uitleg
De hele praktijk straalt vakkundigheid, iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam
Het meeste contact heb ik gehad met Bart Hermans en dat is een geweldige man!
Heel vriendelijk en kundig geholpen. Duidelijke uitleg en rekening houdend met de patiënt.
Tandarts Andreas is een kundig en vriendelijk persoon.
Vriendelijk ontvangst aan de balie, wordt rustig uitgelegd wat er gaat gebeuren ook tijdens de behandeling zelf.
Ik had last van mijn verstandskies en ik kon dezelfde week nog langskomen. De tand werd eruit getrokken en ik voelde hierbij niets.
Ik ben netjes behandeld en kreeg een duidelijke offerte voor de behandeling.
Snelle en goede duidelijke uitleg en behandeling
Ik werd direct geholpen, was er erg blij mee
Tijdens de behandeling en tot 2 dagen er na ging alles goed. Nu heb ik een vermoeden dat er iets is losgeraakt. Voel nu af en toe pijn bij koude dranken. Dus een vervol afspraak inplannen
Mooie praktijk, behandelt niet wat niet nodig is, duidelijke uitleg
Mijn tandarts heeft met oprechte betrokkenheid hard gewerkt om mij een mooi gebit te verzorgen
Ik voel mij erg op mijn gemak bij Ruben. Hij stelt me gerust. Dat maakt dat ik altijd naar de tandarts ga. Ook de assistenten zijn hartelijk en betrokken. Ik vind het persoonlijk heel fijn om dezelfde mensen aan de stoel te hebben.