Op een vriendelijke en deskundige manier behandeld. Was mijn eerste ervaring met jullie praktijk. Ben blij voor jullie gekozen te hebben.
de behandeling was goed
Goed behandeld
Goed begeleid met de behandeling, Zeer persoonlijk en vriendelijk.
Korte wachttijden en goede behandeling
prima geholpen
Prima en snel geholpen
Correct behandeld, volgens afspraak.
Plaatje is daar compleet, alles met "tanden"onder 1 dak, goed en snel werk, prima advies / aanwijzigingen.
Bezoek bij tandarts of mondhygiëniste is noodzakelijk maar niet als prettig ervaren.
Vriendelijkheid, aandacht en goed behandeld.
Ik kwam met een zeer slecht gebit bij jullie, maar ben heel snel en goed geholpen
Fijn dat je snel terecht kunt bij "noodgevallen".
Jaarlijkse controle en reiniging weer naar wens
Hij stelde mij direct gerust, en legde alles uit wat hij deed. Het fijnste was dat de pijn direct weg was na de behandeling,, en ook geen geen na pijn. Dank je wel voor de goede zorgen ook compliment aan de assistent. Groetjes Margo Verbeek.
Zoals in de zin samengevat, het was echt super.
Ben gewoon heel tevreden over jullie . Lieve groet Nel Siderius
GOED
Fijne ervaring met deze praktijk, echter vind ik dat de assistentes gesprekken onderling niet hoeven te voeren waar patiënten bij zijn. Je kunt alles meeluisteren als patiënt, zowel aan de balie als in de behandelkamer. Voor de rest prima geholpen door de tandartsen zelf.
Er werd erg goed naar mijn klachten geluisterd en wat ik aan gaf. In goede samenwerking tot besluit gekomen. Behandeling zelf zeer professioneel uitgevoerd. Zelf tot 3x terug moeten gaan voor kleinigheid zelfs dan werd er goed naar mij geluisterd wat het probleem was en gehandeld daarna.
Deskundig, vriendelijk en invoelend
Heel erg geduldig goede uitleg super vriendelijk