Een vriendelijke medewerker die mij goed heeft geholpen
Mensen zijn prettig in de omgang.
De praktijk straalt rust uit. De tandarts geeft uitstekend advies voor een behandeling en zoekt meteen naar een tijdstip waatop de behandeling kan plaatsvinden. In een woord: chapeau!!!
Fijne, deskundige praktijk met vaste persoonlijk behandelaar(s)
Doortastend en duidelijk in alle uitvoering van de behandelingen. Geeft vertrouwen.
Vakkundig, duidelijke uitleg, rustgevend en meedenkend
Voor iemand met een traumatische ervaring ben ik zeer goed behandeld. Je wordt gerustgesteld, alles wordt verteld. Precies wat ik nodig heb.
Goed geholpen, mooi op tijd volgens afspraak. Vriendelijk
Zeer goed geholpen en altijd vriendelijk
Zowel achter de balie als de daadwerkelijke tandheelkundige hulp is kundig en klantgericht. Prettig dus.
Nog niet lang klant. Er volgen nog meerdere behandelingen
Heel prettig team om haar heen
Snelheid en goed resultaat
Kies gebroken. Deze werd middels kroon hersteld. Kreeg constant te horen wat er gedaan werd. Werd steeds gerustgesteld.
Zeer bekwaam
Zie hierboven.
Prettige sfeer en goed gekwalificeerd personeel
Prima geholpen, ik ben zeer tevreden
Zeer grote deskundigheid en prima ervaring
Voor het eerst deed het boren van 2 gaatjes echt pijn. Wellicht zelf schuld, omdat ik geen verdoving wilde.
Hij legt rustig uit wat de mogelijkheden zijn, geeft uitleg over de behandeling en werkt deskundig. Voel me veilig en vertrouwd.
Er was een stuk van een tand afgebroken. Ik belde ‘s avonds om 18.40 met de praktijk. Kreeg meteen receptie aan de lijn en kon een afspraak maken voor de volgende dag. Freek de tandarts constateerde dat er een nieuwe Cerec kroon geplaatst moest worden. Helaas kon dat diezelfde dag niet meer, maar wel meteen de volgende dag. De nieuwe kroon werd de volgende dag geplaatst.
alles in orde
de behandeling werd goed, professioneel en rustig uitgevoerd. tevens werd er steeds een korte toelichting gegeven. was prettige ervaring.