Is goed en goede ervaring
Mijn kies was afgebroken en op vrijdag belde ik voor dit euvel. Kon meteen ‘‘s middags komen en werd perfect geholpen.
Wederom vakkundig door tandarts Vissers en assistente Jacquline geholpen
Goeie behandeling. in zijn geheel. Punt van verbetering: de afspraak (ook in de mailbevestiging) was om 16.35, maar "ik was te laat" en bij hen stong 16.30 genoteerd.
Mijn ervaring met Dooper is heel goed. Ze zijn altijd vriendelijk en laten mij altijd weten wat het probleem is als ik iets aan mij gebit heb.
Goed geholpen maar niet goed ingelicht over de hoge kosten van de behandeling. Van tevoren werd gezegd dat ik nog circa €200,-/ €250,- aan het bijbetalen kwam en dat de rest vergoed werd door mijn verzekering. Ik kreeg uiteindelijk een rekening van €650,- en er werd nauwelijks iets vergoed.
Ontspannen sfeer en duidelijke uitleg
alles is goed gegaan
Was prima, duidelijke uitleg gehad
Prettige communicatie en goede zorgverlening
Prima ervaring, echter het verstrekken van een begroting blijft een probleem. Heb die nog niet ontvangen.
Tijdens de eerste afspraak die ik had werd mijn gebit goed nagekeken. Een kroon moest vervangen worden. Gelijk een afspraak gemaakt en een week later werd mijn oude kroon verwijderd en de nieuwe kroon erop gezet. Super snelle en goede behandeling.
het bedrijf straalt rust en vakmanschap uit
Tandarts is niet mijn favoriet maar dooper doet zijn best om me gerust te stellen, prima praktijk
kom al jaren bij de Dooper ben tevreden
Laatste keer dat ik bij de tandarts was, ondanks mijn zenuwen (waar ik altijd last van heb) ging alles wel goed totdat ik een nieuwe afspraak moest maken.. De tandarts zelf wel aan te bevelen.. ook voor mensen met trauma of die zenuwachtig zijn bij de tandarts. Mijn enigste klacht was niet de tandarts maar de assistente/receptioniste bij de receptie. Bij de receptie voor mij stond een vrouw met de assistente te praten (over niet tandarts-gerelateerde onderwerpen), ik dacht moet dat nou nu, ik ben nog steeds zenuwachtig en sta ik vervolgens lang te wachten tot ik eindelijk een afspraak kan maken en weg kan gaan maar ze bleven maar doorpraten. Uiteindelijk zegt de assistente dat tegen mij dat er wel zo geholpen wordt door een ander. Toen had ik van, laat maar, ik bel nog wel voor een nieuwe afspraak...
Ontzettend fijn behandeld
Ik had al enkele dagen pijn aan een tand met daarop en kroon. De pijn werd minder draaglijk, gebeld en binnen 1 uur zat ik in de stoel bij de tandarts. Gelijk geholpen. Prima.
De werkplek is schoon, de mensen zijn aardig, ik ben niet de enige die werkt, ik heb geen baan, het is duur voor mij, maar ik raad Dopper Tanders aan al mijn vrienden aan.
Een hele fijne praktijk de Dooper ,en je wordt gehoord en begrepen. Met mijn kaak problemen en in implantaten, hebben ze me een mooie proteze aangemeten . .
Fantastische tandartsen. Heel spontaan, modern. Erg fijn.
zo’n brutale onbeschofte personeel heb ik nog nooit ontmoet, toen ik hetzelfde hoorde van mijn stiefvader wist ik dat het niet aan ons lag maar aan jullie onbeschofte brutale houding. niemand verheft zijn of haar stem tegen ons ondanks we te laat zijn en ook een tandartsassistente niet. ik kom nooit meer naar de locatie in Venlo.
Ik kon goed en snel terecht met een kapotte vulling
Ik kon snel terecht voor een afspraak bij de tandarts en mondhygiënist