zie boven
Er wordt goede uileg gegeven over de behandeling .
MIjn tandarts ging naar andere praktijk dus ben ik mee gegaan eigen tandarts is er niet meer Prima zo zeer tevreden over gang van zaken
ok verder
Heel erg tevreden zowel over de behandeling als over het mee denken over de langere termijn.
Er is mij medegedeeld wat het probleem was maar dat merkte ik zelf ook wel. De behandeling van vele jaren terug was als ik niets gezegd had niet gelezen. De naam van alle zorgverleners is mij niet bekend misschien wel gezegd maar onthoud ik niet, een naam kaartje op de kleding zou gunstig zijn al vergeet je het je kunt het alle tijd lezen.
Ik ben al sinds het begin bij dooper en kan me niet herinneren dat ik ooit iets te klagen gehad heb over de behandelingen. De laatste jaren ben ik voornamelijk bij Andreas geweest en dat is echt de meest geduldige en capabele tandarts die ik ken
Goede voorlichting
alles wordt voor de behandeling duidelijk uitgelegd
Altijd correct behandeld, goede uitleg en herinnering van gemaakte afspraken
Vriendelijk en deskundig. Moderne praktijk met top zorg
Uitstekend in alle opzichten.
Ik word op mijn gemak gesteld door even een vriendelijk praatje vooraf.
Ik ben perfect en vakkundig geholpen. Vriendelijke mensen die ook de tijd nemen en zorgvuldigheid bovenaan hebben staan. Top!
Persoonlijke aandacht is zeker belangrijk als je Parkinson hebt. (het betreft hier de behandeling van mijn man) Dat, en daarnaast de deskundigheid wordt zeer gewaardeerd
Ga zo door!
Prima geholpen
zie wat ik hierboven heb geschreven
Prettig gehandeld
Zoals ik gewend ben bij deze praktijk prima service en een zeer goede begeleiding en behandeling.
De uitgevoerde behandeling was kundig en heb ik als zeer prettig ervaren.
Goede en vlotte behandeling
Zorgvuldig, voorzichtig en bekwaam