Ik moest onverwachts een verstandskies laten trekken ( waar ik echt bang voor was) en en achtergebleven stuk kies met wortels ook tegelijk (onverwachts, dat zou eigenlijk een week later) En binnen 5 min waren ze er allebei pijnloos uit dankzij freek
Plezierig en vertrouwd
Nvt
Bij Dooper is mijn mondverzorging in goede handen.
op afgesproken tijd, efficiënt, grondig.
Geen opvallende punten.
afgebroken kies binnen een werkdag opgelost
Zie boven Nog geen relevante ervaring
Zie hierboven
Zo goed mogelijk
Iedereen is erg aardig
Duidelijke gerustellende uitleg vooraf aan de behandeling
Snelle behandeling en super goede uitleg hoe de situatie van je gebit id.
Vriendelijke, behulpzame en zeer vakkundige medewerkers. Nauwelijks wachttijd.
✅️
Al sinds de middelbare school (1972) zegt genoeg lijkt me..!
Zie bovenstaande.
Zelfs als buitenlander werd ik altijd goed verzorgd en georiënteerd. Bedankt!
Alles verliep naar wens
Altijd vriendelijk, goede uitleg Kundige tandarts/mondhygiënist Ben tevreden
Ik kan er gewoon met de scootmobiel naar binnen, heel fijn.
Ze legt goed uit wat ze gaat doen en is begripvol naar de cliënt. Ze heeft er plezier in. Muziekje erbij. Totaal een dikke pluim!
Prima en vriendelijk en deskundige behandeling
Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de tandartsassistente en erg goed geholpen. Ik kreeg veel uitleg en tips