Kroon op dezelfde dag geprepareerd, opgebouwd en geplaatst. Goede samenwerking tussen in huis technici en tandarts
Iedereen bij Dooper tandartsen neemt de klanten, het vakmanschap en de uitstraling van de praktijk bijzonder serieus, zonder de vrolijke, persoonlijke aanpak uit het oog te verliezen.
Erg prettige sfeer, deskundige mensen
Met een forse ontsteking toch dezelfde dag geholpen. Goede adviezen en na wegvallen ontsteking prima verder behandeld. TOP
Doordat er duidelijk gecommuniceerd wordt, voor en tijdens de behandeling is het duidelijk hoe de behandeling verloopt en is de behandeling niet vervelend.
Klantvriendelijk en correcte behandeling. Nauwelijks wachttijd.
Everything was great. Took almost 2 hours, but it was fixed.
Ik ben iemand die kieskeurig is op dit gebied. Normaal gesproken reis ik af naar Duitsland of Turkije voor mondhygiëne. Ik moet zeggen dat ik de eerste keer ook niet te vreden was. Echter bij mijn nieuwe behandelaar, weet niet of de naam genoemd mag worden (mevrouw K.) ben ik 100% tevreden. Zorgzaam, kwaliteit en een behandeling waarvan je niet eens merkt dat ze bezig is. Echt een topper/ aanrader. @dooper wees zuinig op haar en investeer in haar. Mocht ze ooit weggaan dan volg ik haar naar de nieuwe locatie.
Goede uitleg en behandeling
Prima praktijk. Vraag wel altijd naar Paul Erens.
altijd vriendelijk en bijzonder deskundig
Inmiddels alweer ruim 33 jaar ben ik bij tandartspraktijk Dooper terugkijken op al die jaren is mijn ervaring gewoon super goed! Inmiddels heb ik de nodige Vullingen en enkele kronen . Klantvriendelijk en duidelijke uitleg over de behandeling
Altijd vriendelijke behandeling van het gehele team.
geen problemen
Een goede behandeling door de tandarts en assistente. Wachtkamer minder comfortabel en matige vriendelijkheid van baliepersoneel.
Prettig
Prima!
Ik was doodsbang voor al het nieuwe maar de jonge man heeft goed zijn best gedaan en mijn vertrouwen gewonnen.
vriendelijke medewerkers fijn contact met R.Dooper (recht door zee en eerlijk) Omdat ik zo'n angsthaas ben en met schrik en beven uitkijk naar de voorgestelde behandeling heb ik me nog niet gemeld :( Nog wat moed bij elkaar rapen en dan gaat dat ook gebeuren..
zie hiervoor
Hele fijne en professionele tandartsen.
Fijne behandeling. Geen pijn dank verdoving.
De controle werd uitstekend uitgevoerd.
Moderne inrichting