Redelijk
Wij zijn overgestapt van kiesmondzorg naar dooper en dit hadden we veel eerder moeten doen. We werden heel fijn ontvangen en voor de kinderen werd ook alle tijd genomen. Wij zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt!
Vriendelijk personeel Goed geholpen Alles netjes geregeld
+ Kundige en vriendelijke medewerkers + Moderne praktijk + Uitstekend bereikbaar [incl. parkeren]
Goede behandeling
Perfecte behandeling, uitgevoerd door de `klusjesman` met ondersteuning door Nina. Helemaal goed!
Goede service en vrirndelijk personeel
Prettige sfeer
Mijn ervaring is uitstekend. De behandeling gebeurt zorgvuldig en voorzichtig. Daar ben ik blij mee.
De behandeling was goed. Maar ik ben ontzettend geschrokken van de rekening. Hier was ik niet op voorbereid. Zou het heel prettig vinden als ze vantevoren het kostenplaatje bespreken.
Een tandartsenpraktijk om aan te bevelen
Mijn ervaring is altijd Goed
Tandarts prima ( was wel het eerste bezoek aan hem),mondhygiëniste ook goed,alleen werd pas na de behandeling verteld dat ik er niet voor verzekerd ben.
Ik was al een paar jaar niet naar de tandarts geweest en natuurlijk moest er van alles gebeuren. Ze stelde me echt op mijn gemak en legde alles goed uit. Voor ik het wist was ik een gerepareerde vulling en een wortelkanaal behandeling verder. Ik was van mijn pijn af en werd super netjes en vriendelijk behandeld.
Altijd een fijne behandeling
Zowel de tandarts alsook de mondhygiëniste leggen precies uit wat ze gaan doen. Ik vind dat erg prettig.
Acute hulp was nodig en die werd snel en uitstekend verleend.
Alles top
Super ervaring, tijd genomen en probleem direkt verholpen.
Kroon gekregen in 1 middag. Super geregeld!
Heel professioneel
Prima aandacht van mondhygiëniste voor een goede gebitsverzorging en tips! Daarna naar de tandarts, deze was tevreden!
Zij zijn allemaal deskundigen en horen je ook aan als je iets vraagt.
Door Dooper tandartsen ben ik van mijn angsten afgeholpen ze vertellen alles wat ze gaan doen als er iets gedaan moet worden