Vanwege mijn vervelende ervaringen met tandartsen in het verleden ben ik daarna allereerst bij Botman tandartsen redelijk over angsten hee gekomen. Echter bij de mondhygiënistes aldaar was het best hardhandig. Had meestal 2 dagen echt last. Nu bij Dooper (Gabbie) heb ik geen last meer na 2 dagen en heb ik supernuttige tips gekregen om mijn tanden gezond te houden en haar werk te vergemakkelijken. In een heerlijke lekkere ongedwongen en gezellige sfeer!!
Snelle behandeling door een rustige tandarts, die uitlegt wat hij gaat doen
Er wordt uitgelegd wat de behandeling inhoudt en waarom.
Altijd fijne sfeer
Na jarenlang geen tandarts te hebben bezocht, me bij deze tandartspraktijk gemeld, hierbij een fijn kennismakingsgesprek gehad en is een behandelplan opgesteld. Tot op heden erg tevreden met de behandelingen
Ervaren en deskundigheid. Vriendelijk, voldoende aandacht en tijd.
ben heel tevreden en ben deskundig en vriendelijk geholpen
Heel erg tevreden
tot nu toe door 3 tandartsen behandeld, waarvan 2 prima. De tweede keer vond ik minder goed: tandarts legde tijdens de behandeling niet uit wat hij aan het doen was. Ook een verklaring over de acceptatie van de risico's werd pas achteraf voorgelegd. Tenslotte betrof dit weer een andere BV, wat vragen opriep met wie er nu afspraken/aansprakelijkheid geregeld wordt.
Ik ben altijd bang voor de tandarts, bij Ruben voel ik me op mijn gemak. Hij stelt je gerust en legt alles goed uit. Top tandarts. Mijn behandeling is nog niet ten einde, dus ik hoop dat het zo blijft.
Ik wordt met veel respect behandeld en als ik vragen heb nemen ze de tijd om dat goed uit te leggen. Ik wordt heel vriendelijk ontvangen. Kortom ik ben erg tevreden over de tandarts praktijk
goede behandeling met weinig pijnklachten
Iedereen is erg hartelijk, en doet goed zijn werk
Zeer tevreden over de behandelingswijze van Dooper tandartsen vooral omdat ik helemaal niets op heb met de tandarts in zijn algemeenheid. De angst overheerst nog steeds en deze tandarts gaat daar prima mee om, goed voor het zelfvertrouwen.
Super geholpen door zowel de tandarts als door de mondhygieniste. In verband met mijn angst voor de tandarts werd alles netjes uitgelegd en er werd verdoving gebruikt voor de pijn.
Leuke moderne praktijk met vriendelijk en kundig personeel.
Ik word snel, vriendelijk en deskundig geholpen.
Ben zeer tevreden over de behandeling
Vakvrouw en leuk mens
Zeer goede en persoonlijke benadering door Freek en Carmen
Zie bovenstaand
Goed prima.
zeer goede praktijk. altijd een positieve ervaring